Rock ramp avaldas esimesed esinejad

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock Ramp 2010
Rock Ramp 2010 Foto: Raigo Pajula

Järgmise aastal 21.-23. juuli Viljandis toimuval 15. juubelit tähistaval rokifestivalil Rock Ramp on au esimeste esinejatena teatada Kosmikud, Lenna, Tharaphita, Taak, Giuseppe Perverdi Big Band ja Talbot.


Kolmepäevasest festivalist kaks toimuvad Viljandi Lossimägedes, kolmel õhtul võib bände nautida festivali ööklubides vanas lennukitehases Tehas ja klubis Puhas Kuld. Kokku esineb kolmel päeval 30 erinevaid rokistiile harrastavat Eesti bändi.

Viiendat korda toimuv kaasaegne Rock Ramp on igal aastal jõudsalt kasvanud ning käesoleval aastal külastas festivali rohkem kui 3500 külastajat, olles Rabarocki ärajäämisel selle suve suurim Eesti rokifestival. Esinemispaigaks valitud Teine Kirsimägi ja Kaevumägi Viljandi Lossimägedes on saanud nii publiku kui bändide üheks meelispaigaks. Lisaks on taganud öiseid elamusi varajaste tundideni vältavad ööklubid ning festivaliga kaasas käiv telklaagrimelu.

Rock Rambi teeb eriliseks ainult Eesti bändide osavõtt, kava kokkupanekul on arvestatud erinevate roki alaliikide kaasamisega ning on püütud publikuni tuua võimalikult laia skaala säravaimaid artiste. Kindlasti leiab iga festivalikülastaja enda jaoks midagi uut või taasavastab unustatud vanad lemmikud.

Festivali Rock Ramp passid on müügil Piletilevi müügipunktides ning Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning internetis http://www.piletilevi.ee. Pääs festivalile on alla 10aastastele ja üle 60aastastele tasuta, tänavu võimaldas Rock Ramp tasuta pääsu festivalile ligi 500 vähekindlustatule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles