Mart Raudsaar: Ieva hakaku avaliku elu tegelaseks või president lahkugu ametist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Raudsaar
Mart Raudsaar Foto: TV3

Veidi segadust on tekitanud, milline saab olema presidendi abikaasa roll. Presidendi kantselei on ju teatanud, et Ieva Ilves ei pea end avaliku elu tegelaseks ka pärast riigipeaga abiellumist.

Meediaõppejõud Mart Raudsaar on üsna üllatunud.

«Ma ei näe küll mingisugust põhjust teha uue abikaasa osas erandit ja öelda, et ta võiks olla mugavstsoonis - piltikult öeldes süüa ainult magustoitu ehk tulla vabariigi aastapäeva vastuvõtule ja sobilikel aegadel olla tavainimene. No see ei ole nii,» ütles Raudsaar «Seitsmestele uudistele».

«Nii presidendil, tema abikaasal kui presidendi kantseleil on tegelikult valik - kas jätkata seda tava, mis on välja kujunenud varasemate presidendi abikaasade puhul avalikkuse ja ajakirjandusega suhtlemisel või, kui tegemist on eraisikuga, siis oleks mõistlik presidendil käituda ka nõnda, et ta lahkub ametist,» arvas Raudsaar.

Vaata TV3 videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles