Liis Tappo uus kallim on ärimees Vello Väinsalu? Armuleegid Ilumäel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihula vallavanem Rene Treial
Vihula vallavanem Rene Treial Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Kaks nädalat tagasi jahmatas avalikkust seni musterkoduperenaisena teada-tuntud Liis Tappo, kui teatas, et on läinud pärast 18 aastat kooselu lahku Rene Treialist, sest ei saa end selles suhtes teostada. Kuid tänasest Kroonikast selgub, et see pole veel kõik – Vello Väinsalu abikaasa sõnul on Tappol suhe tema mehega.

«Oleme mehega paar nädalat lahus elanud. Liisil ja Vellol on hetkel tõepoolest midagi,» ütleb Vello abikaasa Kristel, kelle sõnul on Liisi jutt eneseteostusest vale, kuna naine on tema mehe suhtes tähelepanu ilmutanud juba suve algusest saati, mis on eriti näotu, kuna ta ei arvesta, et Väinsalul on väikesed lapsed.

Vello Väinsalu ise ei soovinud ajakirjale asjast rääkida, kuid Vellot ja Liisi tundvad inimesed on ajakirjale väitnud, et naine ei ole aastaid tundud selliseid tundeid ühe mehe vastu kui viimastel kuudel Vello Väinsalu vastu.

Tappo lükkab aga ümber väite, nagu ta oleks Vello pärast oma abikaasast lahku läinud: «Minu otsus kujunes ikkagi välja ilma igasuguste kõrvaliste inimesteta,» selgitab ta.

«Sellest ajast, kui me Renega enam koos ei olnud, ei leidnud ma ka ühtegi põhjust, miks ma ei oleks tohtinud temaga [Vello Väinsaluga] edasi suhelda,» lisas Tappo.

Nii Treiali kui Väinsalu kodud asuvad lähestikku Vihula vallas Ilumäel. Rene Treial (51) on praegune Vihula vallavanem, kuni tänavuse aasta oktoobrini oli Vello Väinsalu vallavolikogu esimees. Vihula valla keskus asub Võsul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles