Mutid ründavad! Niitvälja mutipere laamendab väljakute all söögipoolist otsides

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niitvälja golfimuru, mille mutid on põhjalikult üles kergitanud
Niitvälja golfimuru, mille mutid on põhjalikult üles kergitanud Foto: Raivo Rimm

Golfihuvilisi ühendavas Facebooki keskkonnas Golfihaigla äratas enne jõule suurt huvi foto Niitvälja golfimurust, mille üks mutiseltskond oli põhjalikult üles kergitanud. Kommentaatorid soovitasid nii asjalikke mutilõkse kui ka rõõmustasid põhjaliku kobestamise üle, kirjutab ajakiri Golf.

Niitvälja golfiklubi väljakujuht Kristel Mülle-Vaik ütles, et mutirünnakud on probleemiks just kevadel ja sügisel ning praeguse sulamaaga kergitavad nood tegelased mullahunnikuid üsna aktiivselt. «Meile teeb see suurt peavalu, sest mutid uuristavad muru alt ära,» rääkis ta. Praegu ajab klubirahvas hunnikud laiali, kuid laias laastus kasutatakse muttide tõrjumiseks igasuguseid vahendeid, mida vastavatest poodidest osta saab — kui tõrjet tihedalt teha, siis on sel ka teatud tulemused.

Niitvälja harjutusväljakud on oma pindalalt ja võimalustelt Baltikumi suurimad. Sealset golfiväljakut iseloomustab eelkõige kaunis loodus, puhtad metsaalused, rohked veekogud ja 18 rada, mis kõik kokku tagavad suurepärase golfielamuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles