5 põhjust, miks Toomas-Hendrik Ilves on sel aastal pigem meelelahutustegelane kui poliitik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõululaupäevane jumalateenistus Halliste kirikus, kus viibisid ka Eesti president Toomas Hendrik Ilves ja tema kihlatu Ieva Kupce.
Jõululaupäevane jumalateenistus Halliste kirikus, kus viibisid ka Eesti president Toomas Hendrik Ilves ja tema kihlatu Ieva Kupce. Foto: Elmo Riig

Eesti Vabariigi president Toomas-Hendrik Ilves on viimasel aastal silma jäänud esmalt oma keerulise, ent põnevalt kulmineerinud eraelu, kui poliitikaga ning seda, et president on tänaseks pigem meelelahutustegelane kui poliitik, väitis ka suhtekorraldaja Janek Mäggi. Siin on viis põhjust, miks see väide vett peab.

1. Kogumikplaat: 4. detsembril ilmus president Toomas Hendrik Ilvese kogumikplaat «Teenage Wasteland - 16 Early Fave Raves Of The President / Teismelise Ahermaa - Presidendi Kuusteist Nooruspõlve Lemmiklugu», mida esitleti nagu kord ja kohus ka kinos Sõprus. Mehe saatjaks oli tema toonane kallim, praegune kihlatu Ieva Kupce. Üritusel presenteeris paar oma armastust ning tõmmet kõikidele külalistele ning piltnikele.

2. Muusikaviktoriin: 27. detsembril külastas president melomaanide lemmiküritust "Muusikaviktoriin", mida ta kohvikus Sinilind ka läbi viis.

3. Muusikafestivalid: seda, et Toomas-Hendrik suur muusikasõber on, teavad kõik juba ammu ning president ei ole ka kartnud väisata festivale nagu Intsikurmu ja Positivus, kus teda Mulgi rahvariietesse riietatult ja õlu näpus muusikat on kuulamas nähtud.

4. Lahutus: Toomas-Hendrik Ilves lahutas 30. aprillil oma 11. aastat kestnud abielu Evelin Ilvesega.

5. Uus girlfriend: president tutvustas avalikkusele oma uut lätlannast armastatut sügisel ning teatas pühade ajal, et paar plaanib abielluda uuel aastal, täpselt 2. jaanuaril.                                       

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles