Vaata kuidas tähistasid lumeta jõule Eesti staarid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi tänavused jõulud tulid lumeta, siis pidu ei jäänud kellelgi pidamata, kuused toodi ikka tuppa ja kinke pakiti ka virnade viisi nagu alati. 

Foto: Instagram

Mihkel Raud koos perega

Panime kokku meeleoluka galerii, mida postitasid kohalikud meediatähed jõulude ajal oma sotsiaalmeediakanalitesse.

Foto: Instagram

Nii saame näiteks teada, et poliitikiusatu Anna-Maria Galojan veetis jõulud Notting Hillis

Foto: Instagram

Laulja Artjom Savitski sai endale uued tossud

Foto: Instagram

Nii seltskonnatäht Gerli Rosenfeld, kui ka modellisaatevõitja Sandra Ude küpsetasid piparkooke, ärinaine ja tantsija Ines Karu-Salo käis kopteris laulmas, seltskonntäht Jana Pulk pidas sünnipäeva, USAs resideeruv lauljatar Janne Saar käis rannas, TV3 avalike suhete juht ja raadiohääl Kertu Jukkum tegi jõululõket, «Jõulutunneli» toimetaja Laura Kõrvits tegi 10 215 sammu, laulja Lauri Pihlapil käis jõuluvana, staarblogipaar Tipp ja Täpp aka marimell jäi aga haigeks. 

Foto: Instagram

Kerli Kõiv

Üllatavalt vähe on aga toidupilte, kas tõesti suutsid staarid end liigsöömisest hoida või oldi söömisega nii ametis, et enne kui pilti jõuti teha oli kõik otsas.

Foto: Instagram

Stig Rästa  ja Silver Laasi kuumad jõulud

Vaata galeriist, kes mida tegi!

Kuidas teie jõulud möödusid? Kas kuuse tõite tuppa? Kas kingitusi saite/tegite? Kas jõuluvana käis ikka külas? Mida sõite?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles