Kanal 2 selgitab täna taas aasta suurima Eesti muusikahiti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta hitid 2015, Elina Born
Aasta hitid 2015, Elina Born Foto: Kanal 2

Täna, 26. detsembril kell 19:35 esilinastub Kanal 2s meeleolukas muusikasaade «Aasta hitid 2015», mis vaatab tagasi lõppevale muusika-aastale ja paneb ritta 2015. aasta suurimad kodumaiste esitajate hitid.

2015 oli elamusterohke muusika-aasta, mis tõi pildile terve rea uusi ja tänaseks edukaks saanud lauljaid – hittidega tulid välja uustulnukad nagu Jüri Pootsmann, Elisa Kolk ja Daniel Levi. Rahva meelelahutamist jätkasid uute lugudega ka ammused lemmikud nagu Tanel Padar & The Sun, Getter Jaani, Koit Toome, Tanja, Ott Lepland, Karl-Erik Taukar jpt.

Mis oli siis lõppeva aasta suurim kodumaine hitt? Kas esikohale tuleb Eestit edukalt Eurovisioonil esindanud Stig Rästa ja Elina Borni pala «Goodbye to Yesterday»? Kui kõrgele murrab Karl-Erik Taukari «Segased lood»? Kui populaarseks osutus aga Black Velveti tagasitulekulaul «Võidusõit»? Millised «Laula mu laulu» saates kõlanud uusversioonid vallutasid rahva südamed?

«Aasta hitid 2015» paneb kokku lõppeva aasta Eesti esitajate suurimate hittide edetabeli, võttes aluseks lugude reaalse mängitavuse statistika. Esikohale pääseb tõepoolest populaarseim lugu, mitte klikkimishääletuse võitja! Aasta kõige suuremaid hitte kommenteerivad tabelis ise oma hittidega sisalduvad muusikud, kes paljastavad laulude taustalugusid ning jutustavad, mida nad ise oma konkurentide hittidest arvavad. Saates võtab sõna terve kodumaiste muusikastaaride paraad – teiste seas räägivad lõppenud aastast Tanel Padar, Tanja Mihhailova, Ott Lepland, Getter Jaani, Jüri Pootsmann, Elina Born, Koit Toome, Maarja-Liis Ilus, Karl-Erik Taukar.

Kanal 2 traditsiooniline iga-aastane muusikaline aastakokkuvõte «Aasta hitid 2015» on eetris täna kell 19:35, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles