TOP5: Selle aasta märgilisemad lahutused ja lahkuminejad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õrnushetk headel aegadel: 2008. aasta vabariigi aastapäeva vastuvõtule järgnenud ballil keerutasid Evelin
ja Toomas Hendrik Ilves veel üheskoos jalga ning suudlesidki.
Õrnushetk headel aegadel: 2008. aasta vabariigi aastapäeva vastuvõtule järgnenud ballil keerutasid Evelin ja Toomas Hendrik Ilves veel üheskoos jalga ning suudlesidki. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tänavuste lahkuminejate seas on koguni mitu märgilist paari, näiteks Toomas Hendrik ja Evelin Ilves ning aastaid avalikkuse kõrgendatud huviorbiidis olnud Kati ja Jaan Toots. 

Kati ja Jaan Toots

Veebruari alguses rabas avalikkust teade, kui aastaid kestnud muinasjutulise suhte lõpust teatasid Kati ja Jaan Toots. 

Foto: Erlend Štaub

Toomas Hendrik ja Evelin Ilves

Prsidendi kantselei andis aprilli keskel teada, et presidendipaar lahutab 11 aastat kestnud abielu. Kui esialgu arvati, et põhjuseks on Evelini augustikuine suudlus võõra mehega, on tänaseks Evelini suust selgunud, et Toomas Hendrik ja tema praegune seksikas kihlatu Ieva Kupce olid paar juba enne skandaalset õhtut. 

Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Eda-Ines Etti ja ärimees Mark Luts

Kui paari suhe tuli avalikuks jaanuari lõpus, kui koos kaamerate ette jäädi, siis aprilliks selgus, et tegu oli lühikese randevuuga, sest enne suve oli ärimees tagasi koos juba oma endise naisega. 

Foto: Tallinn Dolls

Liis Lemsalu ja Rene Puura

Mai lõpus selgus, et lauljatar Liis Lemsalu läheb suvele vastu vallalisena, sest tal oli ühist elamist omanud klahvpillimägija Rene Puuraga  teed olid lahku läinud. 

Foto: Klubi Teater

Marje Hansar ja Reno Hekkonens

Kuldne duo nii töös, kui ka eraelus, Õllesummeri peakorraldaja ja tema parem käsi Reno Hekkonens sammuvad eri teid. Mõlemad keeldusid teemat kommenteerimast - nii Reno Ameerikast kui ka Marje Eestist. 

Foto: Tiit Mõtus

Loe lisa värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles