Galerii: Deja Vu viis seksika peoga külalised põhjapoolusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 18. detsembril toimus Tallinna öölokaalis taaskord särav pidu. Populaarse üritustesarja "Deja Vu goes to" seekordne sihtkoht oli North Pole ehk põhjapoolus. Kaunid talvised tantsijannad koos Bacardiga kostitasid kõiki külalisi, pakkudes silmailu ning maitsvaid kokteile. Lisaks pakkus kaunemaid saksofoni rütme Henri Aruküla!

"Deja Vu goes to..." on kirev ja lõbus üritustesari, mis kord igal kuul kutsub välja rutiinist ja paneb lounge'i külastajad lõbutsema justkui põlised meelelahutajad Riost, säravad latiino-tantsijad Lõuna-Ameerikast või tangotajad Argentiinast.

Foto: Jaanar Nikker

Eelmisel reedel, 18. detsembril muutus Deja Vu tõeliselt kargeks põhjapooluseks, kui taaskord toimus "Deja Vu goes to". 

Foto: Jaanar Nikker

Lisaks kaunitele tantsijatele, kes karges ilmas sooja pakkusid, kõlasid õhtul ka kuumad saksofoni helid.

Foto: Jaanar Nikker

Lounge Déjà vu üllatab kõiki külalisi ka sel nädalavahetusel, kui laupäeval, 26.detsembril tuleb taaskord lõbus vanaema ning peab maha selle aasta võimsama Babulja peo koos oma kauniste tütrekestega! Rohkem infot peo kohta leiad Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles