Raeküla tähistab hea kodaniku nädalat

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Kontuse pereansambel.
Perekond Kontuse pereansambel. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kodanikupäeva tähistamiseks korraldatakse Pärnus Raekülas teist aastat hea kodaniku nädal.
 

Juba teist aastat korraldatakse nädala raames pereansamblite kokkusaamine “Peretuur 2010” ja esimesele advendile pühendatud kontsert, tutvustas Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialist Piia Karro.

Pereansambleid oodatakse endast märku andma hiljemalt 25. novembril e-aadressil peretuur@raekylavanakool.ee. Auhinnalaua panevad välja nädala ette valmistanud Raeküla koostöökolmiku ehk kooli, lasteaia ja Vanakooli keskuse liikmed.

Advendiaegsele “Peretuurile” on Karro jutu järgi oodata jätku töötubade näol kevadisel koolivaheajal, kui pillimängu ja laulmise asjatundjad just nimelt Pärnumaa pereansamblitele õpitubasid korraldama tulevad.

Raeküla lasteaia eestvedamisel toimub 26.-27. novembril raamatulaat, kuhu oodatakse kirjavara annetama kõiki huvilisi, kelle kodused raamaturiiulid sisaldavad raamatuid ja ajakirju, mida ära anda või mõne teise raamatu vastu ära vahetada. Raamatulaadale registreerimiseks on huvilistel vaja saata e-kiri piia@raekylavanakool.ee.

Kogu nädala kavaga saab tutvuda Raeküla Vanakooli keskuse kodulehel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles