Raadio 2 «Aastahitt 2015» läheneb, eksklusiivseid pileteid jagub vaid kiirematele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor ja Oleg
Igor ja Oleg Foto: ERR

Detsembri lõpp on ukse ees ning see on aeg, mil Raadio 2 annab üle Aastahitt 2015 auhinnad. Tseremoonia on meeleolukas, kuid pileteid jagub vaid kõige kiirematele.

Tseremoonial jagatakse lisaks aasta parimate hittide auhindadele ka Aasta Sündmuse, Aasta Uue Tulija, Aasta Demo ja R2 Toimetuse Lemmiku tiitlid. Esinevad mitmed Eesti artistid, saatejuhtideks on Raadio 2 reedese hommikuprogrammi mehed Igor ja Oleg (Indrek Vaheoja ja Genka).  

Auhinnatseremooniale järgneb Karl-Erik Taukari ja tema bändi kontsert, plaate mängivad Raadio 2 õhtuse vööndi DJ-d Quest ja Paul Oja.

Raadio 2 Aastahitt on Eesti vanim ja suurim muusikaküsitlus, mille auhinnad antakse sel aastal üle avalikus otsesaates, mis toimub 30. detsembril  CLUB Butterfly’s (Estonia pst. 1, Tallinn).

Kui soovid sellest kõigest ise osa saada või oma sõbrale jõulukingituse teha, soeta Piletilevist  eksklusiivne pilet ning tule ja pidutse koos Eesti popmuusika koorekihiga.

Pileteid läheb müüki vaid 50.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles