Kaisa Oja palub jalakäija allaajamise pärast vabandust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaisa Oja
Kaisa Oja Foto: Jelena Rudi

Kanal 2 hittsaate «Tantsud tähtedega» saatejuht Kaisa Oja sattus eile õhtul kella 17 paiku Tartus Riia ja Ülikooli tänava ristmikul liiklusõnnetusse, sest sõitis oma Hondaga otsa vöötrajal sõiduteed ületanud 17-aastasele neiule.

Autolt kerge löögi saanud kannatanu tõusis püsti ja kavatses edasi minna. «Jooksin talle järele, veensin teda arstlikku kontrolli minema ja viisin ta kiirabisse,» selgitab Kaisa toimunut. Neiul tuvastati kerged põrutused ja ta lubati pärast uuringuid kodusele ravile.

«Olen pärast õnnetust rääkinud nii tüdruku kui tema vanematega ja nende ees siiralt vabandanud. Helistasin kannatanule ka täna hommikul, uurisin tema enesetunde järgi ja soovisin kiiret lõplikku paranemist,» ütles Kaisa Oja.

Õnnetus juhtus Riia ja Ülikooli tänava nurgal. «See pole muidugi mingi vabandus, aga roheline tuli põles nii jalakäijatele kui sõidukitele. Väljas oli pime ja sadas vihma. Ilmselt kõigi nende asjaolude koosmõjul ma selle õnnetuse põhjustasingi. Mul on tõesti väga kahju,» kommenteeris Kaisa eilse avarii asjaolusid ja lisab, et loomulikult oli ta õnnetuse hetkel kaine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles