Maria lahkus modellisaatest eriti õnnetul põhjusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippmodell
Eesti tippmodell Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» teises osas sõitsid võistlejad imeilusasse Sagadi mõisa, kus neid ootas Eesti tuntuim aktifotograaf Viktor Koškin. Külaliseksperdina osales eelmise hooaja skandaalsemaid võistlejaid Gerili Narusing, kes on üks Viktori muusadest. 

Nagu sissejuhatus aimata laskis, oli võistlejatel ees menufilmi «Viiskümmend halli varjundit» ainetel ning Tamara Tjutina käe all stiliseeritud vürtsikas fotosessioon Rosme ja Linette pesus.

Foto: Kanal 2

Mari-Liis ja Gerili ei osanud oodatagi, kui kuumaks võib fotosessioonil minna. Mõnegi paari julged poosid olid nende jaoks liig ning nende näod tõmbusid ehmatusest kaameks. Modelle omakorda heidutasid Viktor Koškini vali hääl ja ülikõrged nõudmised. Naisvõistlejad, kellel on abikaasad või elukaaslased, olid paljastavate ja erootiliste pooside tõttu äärmiselt suures mures.

Foto: Kanal 2

Kätlin julges fotograafi kontseptsiooni kahtluse alla seada ning Viktor ei jätnud enda teada, mida ta sellisest käitumisest arvas.

Mari-Liis oli aga mures Maria pärast, kellel käis eelmisel ööl modellimajas kiirabi. Selgus, et Maria õrn nahk ei talu kõiki meigitooteid ja valede valikute korral tabab teda ränk allergiahoog. See tuli Mari-Liisile üllatusena, sest ta ei olnud Maria terviseprobleemidest teadlik.

Foto: Kanal 2

Pärast fotosessiooni leidis Viktor, et modellihakatistel on proffidega võrreldes veel ääretult palju õppida.

Peagi selgus, et erootikavarjundit kandis kogu seekordne episood ning valmistuda tuli uueks julgustükiks. Modellimajja saabus teletäht ja raadiohääl Liina Randpere, et teha kiire koolitus. Ette tuli valmistada videoreklaam firma Pasante kondoomidele. Et modellide näitlemisoskus tõsiselt proovile panna, andsid Liina ja Mari-Liis neile esialgu ülesandeks harjutada oma stseen läbi teadmatuses, mida täpsemalt reklaamima hakatakse. Seega arvasid modellid oma stseene improviseerides, et nad teevad reklaami süütule närimiskummile.

Alles reklaamklipi võtte käigus selgus, mis tootega oli tegelikult tegu, aga mõnedki paarid üllatasid Liinat oma kiire reageerimisvõimega. Ent oli ka neid, kes takerdusid ja kohmetusid. Evelina oli taas paaris Taavetiga ega olnud noormehega üldse rahul - Taavet oli tema meelest lohakas ja saamatu.

Parimaks näitlejaks osutus Evelina, kes võitis pääsu aardekambrisse ning sai võimaluse endale sületäis kalleid kinke valida.

Seegi kord ei antud viletsamatele armu - nõrgimad võistlejad Joosep ja Nastja ning Alice ja Taavet pidid minema tänavale, et Kondoomipood.ee veebikaupluse jaoks statistikat teha. Möödujatele tuli esitada üpris häbematuid küsimusi. Küsitluse käigus pidi selguma, milline on eesti meheau keskmine läbimõõt ning kui palju eesti mehel aasta jooksul kondoome kulub. 

Foto: Kanal 2

Parimaks paariks osutusid Alice ja Taavet, kellel õnnestus endale üks lisapunkt lunastada.

Modellimaja ette sõitis taas kohtunike auto ning seekord ei andnud Liisi ja Toomas enam armu: selguma pidi esimene väljalangeja. Ootamatult aga ei osutunud väljalangemise põhjuseks osaleja sooritus, vaid hoopis muu - Maria allergiaprobleemid said talle saatuslikuks ning neiul tuli kohvrid pakkida. Liisi ja Toomas selgitasid, et paraku ei ole saates aega nii nõudlikule nahatüübile ekstra meigitooteid leida ning et Maria allergia on tugev ja võttepäevad pikad ning pingelised, ei saa kohtunikud tema tervisega riskida.

Foto: Kanal 2

Ent taas hingasid võistlejad pärast kohtunike lahkumist ennatlikult kergemalt. Ühes magamiskambris ootas ees üllatus – eksootilise välimusega uus võistleja. Eriti löödud olid uue konkurendi saabumisest noormehed, sest väljapaistvalt nägus uustulnukas tekitas naisperes otsekohe elevust. Nastja süüdistas hiljem pihikambris Evelinat, et see end otsemaid poolalasti kiskus ja uue noormehe ees poolpaljalt edvistas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles