Muusikavideo: pere räpib uhkustundega oma mahtuniversaalist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader videost
Kaader videost Foto: Youtube

Leidsime internetiavarustelt toreda video, kus mees, naine ja kaks last esitavad räpistiilis loo oma Toyota minibussist ehk mahtuniversaaslit, või kui soovite VAN-st.

Kuna tavaliselt räpparite välimus ei ole nii ontlik ja tavaline, siis on see päris tore sooritus. Samuti on täidetud räppmuusika põhireegel: räppida tuleb oma reaalsest elust. Videos tihti kasutatav sõna «swagger» tähendab ärplemist ja uhkeldamsit. Tõsi küll, tegemist on proffide poolt tehtud (tele)reklaamiga, aga see näeb ikkagi uhke välja.

Anname vabas tõlkes lühiülevaate tekstist. Esmalt laulavad ema-isa koos: Kus me lapsed on? Tegelikult, kallis, kus me lapsed on ? Nad on sealsamas!

Pereema: Ma olen maailma parim põetaja, kui mu lapsed jäävad haigeks, ma oskan teha väga head tarretist. Ülikooli ajal meeldis mulle pidutseda, nüüd kruiisin stiilsel minibussil. Kuna ma käin rahaga paremini ümber, kui mu mees, tegelen mina arvetega. Ma ostan alati kaupa suurtes pakendites, et saada odavamalt. Ma olen täitsa osav pereema! Oma laste koolietendustel olen alati esireas.

Pereisa: mulle meeldib oma tütrega aega veeta. Ma olen hea lapsevanem, meie majas isa ja ema ei kasuta ebatsensuurseid sõnu. Mina sinu asemel oleksin minu peale kade.

Vaata videot allpool. Ingliskeelsed laulusõnad saad üle vaadata, kui lehte pisut allapoole kerid,  examiner.com veebisaidilt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles