Treiler! „Eesti tippmodelli“ teine osa: erootiline pildistamine ja vapustavad üllatused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Eesti tippmodell“ 4, teine osa: erootiline pildistamine ja vapustavad üllatused
„Eesti tippmodell“ 4, teine osa: erootiline pildistamine ja vapustavad üllatused Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 on Kanal 2s „Eesti tippmodelli“ teine osa. Erootiline pildistamine aktifotode kuninga Viktor Koshkiniga ning riukalik reklaam panevad tulevaste modellide moraalsed tõekspidamised tõsiselt proovile. Pärast väljahääletust ootab modelle aga vapustav üllatus...

Saate teises osas sõidavad võistlejad imeilusasse Sagadi mõisa, kus neid ootab Eesti tuntuim aktifotograaf Viktor Koškin. Külaliseksperdina osaleb eelmise hooaja skandaalsemaid võistlejaid Gerili Narusing, kes on üks Viktori muusadest. Võistlejatel seisab ees menufilmi “Viiskümmend halli varjundit” ainetel ning Tamara Tjutina käe all stiliseeritud vürtsikas fotosessioon Rosme ja Linette pesus. 

Fotosessioonil läheb õige kuumaks. Nii mõnegi paari julged poosid muudavad ümberseisjate näod ehmatusest kaameks.

Foto: Kanal 2

Kohtunik Mari-Liis on aga mures ühe modellihakatise tervise pärast, kellel käis eelmisel ööl modellimajas kiirabi... 

Õhtul ootab modelle aga ees tõsine üllatus – eksootilise välimusega uus võistleja. Eriti löödud on uue konkurendi saabumisest noormehed, sest väljapaistvalt nägus uustulnukas tekitab naisperes otsekohe elevust. Kes on see uus noormees ja miks ta saatesse võeti?

„Eesti tippmodell“ on Kanal 2s esmaspäeviti kell 21:30, kohe pärast „Kodutunnet“.

Vaata ka jätkusaadet „Eesti tippmodell täiega“ Kanal 11s kell 22:30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles