Lõbus kinoelu: Kontorikraed kehastusid klienditeenindajateks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontorikraed kehastusid klienditeenindajateks - Vaata Filmi levipealik Siim Rohtla kliente teenindamas
Kontorikraed kehastusid klienditeenindajateks - Vaata Filmi levipealik Siim Rohtla kliente teenindamas Foto: Andres Raudjalg

Forum Cinemase tegevjuht ja kontoritöötajad üllatasid sel nädalal kinokülastajaid küpsetades ise Coca-Cola Plazas klientidele popkorni, müües kinopileteid ja täites saaliteenindaja kohustusi.

Foto: Andres Raudjalg

Klienditeenindaja igapäevast tööd asus teiste seas tegema ka Forum Cinemase tegevjuht Kristjan Kongo, kes küpsetas snäkipoes kinosõprade lemmikut popkorni.

«Otsustasime astuda oma tavapärasest rollist välja ning proovida omal käel järele klienditeenindaja töö. Saime töö käigus muu hulgas ka palju vahetut ja hinnalist tagasisidet klientidelt,» sõnas Kristjan Kongo. 

Kui Kristjan valmistas popkorni, töötas Vaata Filmi levipealik Siim Rohtla kassas ning müüs filmisõpradele komme, popkorni ja jooke. Samuti astusid juhid üles saaliteenindaja rollis, kontrollisid pileteid ja abistasid kliente. Kuna 3D prillid peavad iga kinokülastaja jaoks puhtad olema, hõõrus Siim prillid seansside vahepeal läikima.

Juhid nautisid uut väljakutset ja klientidega suhtlemist ning lubasid, et neid võib tulevikuski filmisõpru teenindamas näha. «Eks ta võttis alguses aega, aga kui lõpuks töö käppa saime, oli see vägagi mitmekülgne ja tore. Teinekordki riputame kontoritöö varna ja tuleme kliente teenindama,» lisas Siim Rohtla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles