Pildid ja video: draama Miss Universumil - õhtujuht kuulutas välja vale võitja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs Las Vegases valiti uus Miss Universum, kelleks sai Miss Filipiinid Pia Alonzo Wurtzbach, esimese printsessi tiitli sai Colombia esindaja Adriana Gutierrez ja teine printsess on USA Olivia Jordan.

Võitjate väljakuulutamine kujunes dramaatiliseks ja skandaalseks, kuna õhtujuht Steve Harvey teatas esmalt, et Miss Universum on Miss Colombia, mis tekitas pealtvaatajates hämmeldust ja tõi kaasa väljavilistamise, edastab AFP.

Miss Colombia Adriana Gutierrez sai võidumatset tunda paar minutit, enne kui Harvey oma veast aru sai ja öeldut parandas.

Gutierrezile jõuti ka 300 000 dollari väärtusega tiaara pähe panna, kuid see võeti tal peast. Ta oli juhtunust silmanähtavalt šokeeritud.

Harvey sai võitja kohta õiged andmed, kuid millegipärast kuulutas ta esimese printsessi võitjaks.

Steve Harvey on USAs tuntud teletegelane, kes on üles astunud koomiku, raadiosaatejuhi ja kirjanikuna.

Harvey vabandas hiljem Twitteris tehtud apsu pärast, kuid eemaldas selle kiiresti, kuna selles oli kirjavigu, mis kurjadel kommentaatoritel märkamata ei jäänud.

Miss Universumi esikümnesse jõudsid USA, Colombia, Jaapan, Tai, Austraalia, Dominikaani Vabariik, Prantsusmaa, Curacao, Filipiinid ja Venezuela.

Miss Universumi ja kahe printsessi tiitli eest jäid võistlema Prantsusmaa, Colombia, Filipiinid, Austraalia ja USA.

Maailma kõige kaunimad naised valiti välja nelja kohtuniku poolt, kelleks olid meelelaahutusmaailma blogija Perez Hilton, modell Niecy Nash, endine ameerika jalgpallur Emmitt Smith ja 2012. aasta Miss Universum Olivia Culpo.

Ka pealtvaatajad said internetihääletusel oma hääle anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles