Fotod ja video! Eestit esindav Roman Zõbin kohtub ringis brasiillase Ferreira Rodrigoga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võitluskunstisarja King of Kings kergekeskkaalu finaalturniir toimub laupäeval, 19. detsembril Moldovas Chisinau Manej Sporta Arenal. Eestit esindab seal kickpoksija Roman Zõbin, kelle vastaseks on brasiillane Ferreira Rodrigo.

Foto: MediaMarketing

Manej Sporta Arenal lähevad kokku 13 võitlejapaari, ning heitlusi on kokku 14, viimases lähevad kokku edasipääsuvõistluse kaks parimat. Loodetavasti on nende kahe seas ka Eesti võitleja Roman Zõbin.  

Meenutusena 17. oktoobril Saku Suurhallis toimunud Grand Prix etapist: Roman alistas seal itaallase Paolo Fiorio juba esimeses raundis nokaudiga, tema vastane Moldovas Ferreira Rodrigo aga võitis kolmeraundises heitluses ukrainlast Aleksei Ljubtšenkot punktidega.

Moldova etapi tiitlimatš toimub Nouh Chadboune ja Pavel Žuravljovi vahel. Ringis on ka kaks naist, Anastasia Kulinitš ja Nadežda Kantsir.

King of Kingsi võitluskunstisari on Euroopa ja maailma populaarseim — näiteks Eurosport Live vahendusel 150 riigis näidatud ülekannet Saku Suurhallist vaatas 82 miljonit inimest.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles