Näitleja Liis Lass avaldab oma suurima foobia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lass ja Maiken Schmidt
Liis Lass ja Maiken Schmidt Foto: Eesti Rahvusringhääling

Täna õhtul kell 21.40 jõuab ETV ekraanile saade «Kontakt», kus näitlejanna Liis Lass räägib avameelselt ja värvikalt oma foobiast ning sellest, kuidas ta hirmuga näiteks laval toime tuleb.

«Mul on rotifoobia. Meie teater asub vanalinnas ja mingil hetkel, kui tehti remonti, hakkasid need rotid ka laval käima etenduste ajal,» meenutab Liis.

«Mäletan, et mängisime «Utoopia ranniku» esimest osa ja siis tuli inspitsient ja ütles, et keegi oli rotti näinud. Mul oli esimene asi, et jalad üles, siis ma hakkasin nutma. Siis ma istusin grimmitooli, grimeerija ei saanud aru, mis toimub. Ma tundsin, et ma ei suuda,» rääkis Lass.

Hädavaevu sai ta esimese stseeni tehtud.

Teises stseenis tuli Märt Pius Liisile rotivalvesse, kuid hirm saatis Liisi ka järgmistel etenduste päevadel. Rottidega on Liisil olnud teisigi ebameldivaid kokkupuuteid.

«Kontakti» kaheteistkümnendas saates astuvad üles mitmekülgsed ja võluvad näitlejannad Liis Lass ning Maiken Schmidt, kes räägivad avameelselt oma tööst ja tegemistest.

Kohtumised on pühendatud Tallinna Linnateatri saabuvale 50. juubelile, kaasates kõiki teatri näitlejaid. Oodata võib pikemaid ja süvitsi vestlusi, aga samas ka tempokaid ning improviseeritud etteasteid.

Saatejuhid on Henrik Kalmet ja Veiko Tubin, dramaturg Paavo Piik.

«Kontakt» on ETV ekraanil täna õhtul kell 21.40.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles