Hingeterapeut Kristal Rad aitavad inglid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Roovik
Kätlin Roovik Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Seekordses saates «Eesti nõiad» tutvustati meile Kätlin Roovikut, uue nimega Kristal Rad, kes peab ennast eelkõige hingeterapeudiks.

«Inimesed, kes tulevad, vajavad hingeravi või hingekoolitust,» seletab Roovik. Ta korraldab hingeõhtuid üle Eesti. Hingeõhtud koosnevad iseenda tundmaõppimisest läbi teiste ning seejärel meditatsioonist, mis on pooleldi hüpnoteraapia, mille käigus avatakse parem ajupoolkera – loovuse ja vaimsuse kanal.

Kätlini elu muutus täielikult umbes kaheksa aastat tagasi, kui ta oli jõudnud enesetapu äärele. Õnneks aga sundis kohusetunne poja ees teda edasi elama ning naine põgenes mõneks ajaks Eestist. Tee viis kaugele – Kaplinna, Lõuna-Aafrika Inglimajja.

Just seal tutvus Kätlin lähemalt inglitega. Peale Aafrikast naasmist hakkas ta enda kogemust jagama ka teistega, korraldades kokkusaamisi ning tehes oma usust ka dokfilmi «Kiirtee taevasse».

«Inglitega koos olen ma seda asja ajanud,» seletab Roovik oma elukäiku. Inglid aitavad teda igal sammul, ilmutades ennast erineval viisil, kas siis näiteks vaimusilmas, mõne lause kaudu, mida keegi teine ütleb või ka visuaalse kujundina.

Hingeõhtutelt ei puudu ka maagilised taro- ja inglikaardid. «Ma peegeldan inimesele seda tagasi, mida ta tegelikult juba teab,» seletab Kätlin kaartide lugemist. Veel lisab naine, et vahel polegi kaarte vaja, tuleb vaid sügavalt silma vaadata ja silmad räägivad sama palju, kui kaardid.

Kätlin Roovik räägib enda kogemusest Põhja-Norra mägedes, kus temast sai Kristal Ra. Naine oli seal 12 päeva, paastudes neist neljal, kusjuures ühel päeval ei söönud ega joonud midagi.

Ta kirjeldab, et peale paastumist läksid kõik kanalid lahti ja hakkas tulema igasugust informatsiooni, nii et ei jõudnud kõike isegi üles kirjutada. Sealt tuli ka tema uus nimi Kristal Ra – Kristal tähistab kristallenergiat ning Ra külluse mantrat.

Kristal Ra räägib tulevikust ning mägedes tekkinud mõtteist. Ta tahab teha Eestisse valgusemajakat ehk inglimaja. Veel mõlgub tal mõttes uue aja sünnitusmaja, kus saaks kristall- ja indigolapsi vastu võtta valgusenergiaga mitte aga hirmuenergiaga.

«Vana haridussüsteem vajub mingi hetk täiesti kokku, samuti meditsiin, nagu ta praegusel hetkel on,» ennustab Kristal Ra uue aja tulekut. Naine käib välja ka huvitava mõtte, et haiglaid peaks nimetama hoopis tervisemajadeks, mitte haiglateks, kuna eesmärk on seal ju terveks saada.

Haigusest, kui sellisest, on Kristal Ral oma kindel nägemus: «Kõik haigused on illusioon. See on inimese enda loodud tähelepanu või armastuse vajaduse rahuldamiseks.» Ka n-ö ravimatuid haigusi on võimalik mõtte jõul ära ravida.

Kristal Ra elumotoks on ühe aidsihaige mehe sõnad – elus on tähtsad vaid kolm asja: armastada, olla armastatud ja olla see, kelleks sa oled siia ellu loodud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles