Elu24 annab jõulukingiks pileteid järgmise suve suurfestivalidele!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulus räpistaar Timati esineb 1. mail Tallinnas
Kuulus räpistaar Timati esineb 1. mail Tallinnas Foto: Timati

Rally Estonia 2016 ametlikud kontserdid toovad Eestisse tõelise staarideparaadi – Right Said Fred, East 17, Samantha Fox ja Londonbeat!

18. detsembrist kuni 26. detsembrini annab Elu24 ära kahele õnnelikule iga päev ühe  fazone pileti vabalt valitud allolevatele festivalidele:

Ülimenuka ürituse «We Love the 90’s» festival 9 esimest superstaari on Scooter, E-Type, Vengaboys, Londonbeat, Culture Beat, Captain Jack, Dr. Alban, Alexia ja Basic Element!

Soomes juba mitmeid aastaid korraldatud Euroopa suurim 90ndate festival, «We Love the 90’s» jõuab eeloleval suvel suure publikuhuvi tõttu taas Eestisse. Megafestival tõi eelneval suvel Tallinna Laululavale tõelise staarideparaadi ja rahvahulga, ning jätkab samas vaimus. 26. ja 27. augustil aset leidval festivalil esineb muljetavaldav nimistu 90ndate tõelistest superstaaridest

Tulevase suve rallispordi tippsündmus auto24 Rally Estonia 2016 järelpeod toovad seekord motosõpradeni lausa kaks suurejoonelist kontserti ja neli  rahvusvahelist artisti.

Esimese rallipäeva lõpus, 15. juulil annab Tartu Lauluväljakul kontserdi Right Said Fred ja East 17.

Foto: Viktor Burkivski

Teise rallipäeva lõpetavad 16. juulil Elva Lauluväljakul Samantha Fox ja Londonbeat.

Esmakordselt tuleb Eestisse 1. juulil Tallinna Lauluväljakul äärmiselt populaarne vene pop-muusika festival ТАНЦЕВАЛЬНАЯ ВОЛНА. Festival toob ühepäevase ürituse raames lavalaudadele hetkel rahvusvahelist edu nautivad suurimad slaavi superstaarid. See on ainulaadne muusikaelamus tuleval suvel just neile, kes hindavad kvaliteetset ja kaasahaaravat vene pop-muusikat!

Tallinna Lauluväljakul saab näha oma silmaga TIMATI-t, SEREBRO-d, DOMINIC JOCKER-it ja ülikuuma inim-Barbina tuntust kogunud Valeria Lukyanovat.

Kõigile antud festivalidele on võimalik soetada sooduspileteid kuni 31. detsembrini 2015 kõigist piletilevi müügikohtadest

Et võita pileteid üritustele, kirjuta toimetus@elu24 märksõnaks JÕULUKINK ja loomulikult ka kommentaariumisse, millistele üritustele ja miks just sinna sooviksid minna.

Iga päev läheb loosi üks vabapääse just sind erutavale kontserdile!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles