Ühe naise eneseotsing

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts Elizabeth Gilberti samanimelise bestselleri alusel vändatud  filmis "Söö palveta armasta".
Julia Roberts Elizabeth Gilberti samanimelise bestselleri alusel vändatud filmis "Söö palveta armasta". Foto: Internet

Viljandi kinos Rubiin saab 19.-25. novembrini kella 19 saab vaadata filmi "Söö, palveta, armasta".

Liz Gilbertil (Julia Roberts) oli olemas kõik, millest üks kaasaegne naine unistama peaks – abikaasa, maja, edukas karjäär – ent sarnaselt paljude teistega tundis ta end eksinuna, segaduses ja otsimas seda, mida tegelikult oma elult tahaks.

Värskelt lahutatud ja seismas ristteel, astub Liz välja oma mugavustsoonist, riskides kõigega, et muuta oma elu ning leida mööda maailma rännates rada iseenda juurde. Oma rännakutel avastab ta söömise naudingud Itaalias, palvete jõu Indias ning viimaks, ja täiesti ootamatult, tõelise armastuse sisemise rahu ja tasakaalu Balil.

Elizabeth Gilberti samanimelise bestselleri alusel vändatud “Söö palveta armasta” tõestab, et on mitmeid teid, kuidas end vabaks lasta ja maailma avastama minna.

Lavastajaks ja stsenaristiks on Ryan Murphy (“nip/tuck”), osades Julia Roberts (“Valentinipäev”), James Franco (“Ööd Rodanthe’is”), Javier Bardem (“Vicky Cristina Barcelona”), Viola Davis (“Nagu öö ja päev”), Billy Crudup (“Valvurid”), Richard Jenkins (“Jutud käivad”) jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles