Isa: tütrega koos vanniskäimine ei ole pedofiilia

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Taani komöödianäitleja pani endast ja oma kaheaastasest tütrest Facebooki foto, millel neid on näha koos vannis.

Foto juures on tekst: «Isa ja tütre koos vanniskäimine ei ole pedofiilia, vaid perekondlik õndsus,», edastab The Local.

Torben Chrisi sõnul on see foto tema kriitika taanlaste aadressil, kes kardavad alasti olla. Foto on seni saanud ligi 60 000 meeldimist, kuid ka kurje kommentaare, et isa ja tütar ei tohiks koos vannis olla.

Taanlased on tuntud kui «hygge» ehk mõnususe armastajad ning enamik pidas vannifotot just selleks.

Negatiivsust nägid Taani sisserännanud, kelle jaoks see ületas hea maitse piiri.

«Sõber, kas sa võiksid vähemalt püksid jalga panna. Miks tütar peab nägema su genitaale?» kirjutas Bariş Balo Bicen.

Mikail Gümüs omakorda lisas, et ainus isik, kes ei saa aru, et ta on midagi valesti teinud, on see taanlasest isa.

«Sa istud vannis ja tütar on praktiliselt su jalgevahel? Kas see mitte ei ole lapse ahistamine ja võimalik, et samasuguseid olukordi on ka varem olnud? Kes ütles, et su tütar tahab koos sinuga vannis olla? Vaene laps!!!,» nentis Gümüs.  

Komöödianäitlejal on käimas kampaania Nøgenhedsforskrækkelse ehk alastuskartus, milles tahab panna taanlasi end alasti hästi tundma.

Torben Chrisi sõnul hakkas ta saama isadelt kirju, milles nad kirjeldasid koos tütardega tehtud tegevusi ja millest nad panid fotosid sotsiaalmeediasse. Peaaegu kõiki neid mehi sõimati pedofiilideks. Ühel pildil oli näha isa oma 11-aastasele tütrele prantsuse patsi punumas, kuid vaatajaid häiris see, et tütre selg oli paljas.

«See on ebaõiglane, et vaid emad tegelevad tütardega, ka isadel on selleks õigus. Selles ei ole midagi halba, kui isa peseb või vannitab oma väikest tütart,» teatas Taani komöödianäitleja.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles