Galerii: telesaate «Moodne hommik» jõulueelne moepidu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9.detsembril toimus restoranis D.O.M jõulueelne telesaate «Moodne hommik» moepidu Multibrands fashion show. Ürituse külalised said nautida restoraniakendest avanevat suurepärast vaadet Tallinna Raekoja platsile.

«Moodne hommik» saatejuhid Alina Privalova ja Anatoli Ein ning nende sõbrad ja külalised kogunesid üritusele, mille õhustikus oli tunda jõulude ja aastavahetuse lähenemist ja mis oli rikastatud moega.

Foto: Maksim Toome

Disainer MarKina esitles pidulikku kollektsiooni, mis valmis kauplus Desire tarbeks. Erksad värvid ja naiselikud siluetid on kollektsioon «Winter Bloom» märksõnadeks.

Foto: Maksim Toome

Pidulik kollektsioon FLAME disainerilt Anastassija Balak(A.B Fashion Design) - pehme jooned, vabamad lõiked, bordoo-, kuldsed, safrani- ja ploomikarva lendlevad Itaalia kangad. Unikaalsust lisasid veelgi käsitsi tikitud pärlitest ja poolvääriskividest 3D tehnikas ehted firmalt Accessories by Linde.

Ehtegurmaane rõõmustas Glanz & Glamuur oma uues piduliku ehtekollektsiooniga ja Karusnaha maailm tutvustas uusi karusnahatooteid ja aksessuaare. Loverte pakkus  külalistele uusi lõhnaelamusi. Jalatsikauplus NS King varustas moeshow modellid kingadega. 

Foto: Maksim Toome

Modellide ettevalmistuse eest selleks pidulikuks õhtuks hoolitsesid oma ala juhtivad spetsialistid: make-up artist Lesja Kudrik, soenguid sättisid Denis Kovalenko Ilusalongi meistrid Ilja Komarov ja Irina Bulahhova, maniküür Elena Usachevalt, kes on Neo Nail ametlik esindaja Eestis.

Foto: Maksim Toome

Õhtu lõpetas tantsu-showga idamaise tantsujumalanna Valentina. Kuid peamine õhtu üllataja oli laulja Sofia Rubina, kinkides «Moodne Hommik» külalistele mõnusalt piduliku meeleolu.

Foto: Maksim Toome

Ürituse lavastaja oli tuntud stilist ja saatejuht Anatoli Ein.

Foto: Maksim Toome

Detailsemalt saate näha juba 19. detsembril jõulueelses telesaates «Moodne hommik» kell 10.00 Kanal 3 +.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles