Eksklusiivne aastavahetus Art Prioris Liis Lemsalu laulude saatel

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heategevuslik õhtu restoranis iO
Liis Lemsalu
Heategevuslik õhtu restoranis iO Liis Lemsalu Foto: Erlend Štaub

Käesoleva aasta viimane õhtu saab olema elegantne ja hõrk, kui otsustate selle veeta restoranis Art Priori. Eesti restoranide esikuuikusse kuuluv Art Priori on kogunud tuntust oma erakordse, looduslähedase ning puhastest maitsetest kantud menüüga. Unikaalne on ka originaalkunstist tulvil interjöör, mis sai äsja Eesti Sisearhitektide Liidu preemia parimale restoranile. 

Foto: MediaMarketing

Õhtu algab 31. detsembril kell 20.00 ja kestab kuni tund peale südaööd.

20.00 – 21.00 on külalistel au saabuda restorani poolt korraldatud transfeeriga Tallinna piires. Õhtut juhib alati intelligentselt humoorikas Hannes Võrno ning muusikalisi meeleolusid loob Liis Lemsalu Trio.

Foto: MediaMarketing

Aastalõpp Art Prioris on eksklusiivne – restoran võtab vastu vaid 50 külalist, kelle kõigi eest hoolitsetakse erilise tähelepanuga. Daamid on oodatud pidulikus õhtukleidis ja härrad tumedas ülikonnas.

Lauale kantakse 8-käiguline üllatusterohke degustatsioonimenüü. Toit kui kunst on osa Art Priori imagost. Tollel õhtul jõuavad Art Priori road külastajateni kui elegantne etendus, kus esinevad nii kokad kui ka ettekandjad. Õhtusöögi juurde kuulub tervitusnaps, klaas punast ja valget veini ning pokaal vahuveini aasta viimasel eleval minutil.

Vahetult enne vanaaasta lõppu loositakse välja üks kunstiteos väärtuses 1000 eurot ning kogu õhtut jäädvustab professionaalne fotograaf.

Foto: MediaMarketing

Piduliku aastavahetuse hind Art Prioris ühele on 290 eurot ja see sisaldab lisaks õhtuprogrammile ning toidulauale ka transfeeri Tallinna piires.

Laske oma meelel ja mõttel nautida vana aasta viimast õhtut rikkalikult ja väärikalt, et uus aasta võiks tulla rõõmurohke ja külluslik! 

Broneeringud ja transfeeri tellimine hiljemalt 28. detsember 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles