Võrumaa thrash metal ansambel korraldab heategevusoksjoni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tankist - «Be Offended»
Tankist - «Be Offended» Foto: Tankist / Fengarm

Võrumaa thrash metal ansambel Tankist korraldab osta.ee keskkonnas heategevusoksjoni, kus müüakse maha bändi albumi «Be Offended» käsitsi maalitud kaanekujunduse ainuke originaaleksemplar. Kogu oksjonist saadud tulu, v.a. osta.ee komisjonitasud, annetatakse Eestimaa Looduse Fondile lendoravate kaitseks.

Idee toetada metsloomi sündis seoses jõuludeaegse heategevuslainega. Meedia kipub võimendama annetamise olulisust inimeselt inimesele, mis on ka muidugi tore, aga kontrastina hajub tähelepanu neilt, kes end ise üldse aidata ei saa, neilt, kellele inimene on kõige rohkem kurja teinud. Sestap püütakse oksjoni abil senisele trendile liita tähelepanu loomadele ja loodusele üldiselt. Pikemalt oleme oma vaated lahti kirjutanud oksjoni kirjelduses osta.ee lehel

Enne okjsoni alustamist küsisid bändi liikmed Eestima Looduse Fondilt, milline metsloom praegu Eestis enim toetust vajab. ELFi büroojuht Aili Saluveer vastas: «Väga tore ettevõtmine, oleme väga rõõmsad selle üle ja soovime teile jaksu ja õnnestumisi! Meie hinnangul vajab praegu kõige enam toetust meie vapiloom lendorav.»

Tankist on Võrumaalt pärit kolmest noorest muusikust koosnev ilmalik thrash metal ansambel, kes seisab kvaliteetse jõulise muusika abil mõistuspärasuse eest igas eluvaldkonnas, sh loodus, poliitika, inimsuhted, teadus ja üldised väärtushinnangud. Oksjonil oleva taiese autor on bändi kunstnikust sõber ja nö liitlane Fengarm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles