Populaarne Disco Tallinn pidudesari tähistab sel laupäeval oma 1. sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA´st pärit laulja, helilooja, filminäitleja ning modell Akil Wingate
USA´st pärit laulja, helilooja, filminäitleja ning modell Akil Wingate Foto: promo

Eelmisel talvel teater NO99 kohvikus edukalt startinud pidudesari Disco Tallinn tähistab sel laupäeval, 19. detsembril juba oma 1. sünnipäeva.

Ligi 20 aastat üle kogu maailma plaate mänginud DJ´de Widenski ja Tom Lilienthali poolt ellu kutsutud Disco Tallinn on seni teater NO99 ruumides aset leidnud juba viiel korral ning külastanud kahel õhtul ka Pärnu ööklubi Sugar. Aasta jooksul on antud sarja raames üles astunud näiteks Kraak & Smaak (Holland), Hard Ton (Itaalia), Shaun Samuel (Suurbritannia), lisaks suur hulk kohalikke DJ`sid ning live-artiste.

Foto: Rene Lutterus

19. detsembri sünnipäevapeo peaesinejana lendab Pariisist kohale USA´st pärit laulja, helilooja, filminäitleja ning modell Akil Wingate, kes esitab põneva valiku soul, disco ja funk klassikutest. Akil Wingate on muuhulgas teinud koostööd ka elektroonilise tantsumuusika vallas ning salvestanud muusikat näiteks Bob Sinclari ja David Guetta jaoks. Teiseks külalisartistiks on Helsingist pärit ning pea üle kogu Euroopa esinenud DJ Zacharias Tiempo. Oma valiku disco / nu disco źanrist kannavad ette ka Disco Tallinn residendid Widenski ja Tom Lilienthal.

Foto: Rene Lutterus

Piletid on eelmüügis hinnaga 8 eurot Piletimaailmas ja NO99 kassas. Kohapealt, vaid sularaha eest ostes on pileti hind 10 eurot. Uksed avatakse laupäeval, 19. detsembril kell 22.00.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles