Pidu algab nüüd! Kõik Eesti Laulu võistluslood on avalikud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul - viimaste loode esitajad
Eesti Laul - viimaste loode esitajad Foto: Erik Prozes

Aasta oodatuim muusikakonkurss Eesti Laul kogub hoogu ning tänasest on kuulajatele avalikud kõigi 20 poolfinaalides võistleva laulu lõplikud versioonid. Laule saab kuulata eestilaul.ee lehel, portaalides ja raadiojaamades.

«Täna on tõeline pidupäev – kunagi varem ei ole kõik laulud korraga juba enne jõule väljas olnud! Kui kiired ajad läbi, on see ideaalne võimalus kõiki lugusid rahulikult kuulata,» rõõmustab Eesti Laulu produtsent Mart Normet. «Oleme mugavaks kuulamiseks koostanud Youtube’i pleilisti, kus kõik laulud esinemisjärjekorras kenasti reas.»

Juba varem oli kuulajatel võimalus mitut tänavu võistlevat laulu kuulda, kuid nii mõnigi neist läbis veel viimasel hetkel uuenduskuuri.

Praegu on veel võimalus hankida endale ka soodushinnaga pilet finaali ning näha oma silmaga, kuidas selgub Eesti Laul 2016 võitja. «See, et omaniku on leidnud juba enam kui pooled piletid, näitab, et viimasel hetkel enam pileteid saada pole,» kinnitab Normet. «Nii et tasub kiirustada ja kindlasti tulla, sest koha peal näeb rohkem kui teleka ees.»

Võistluse finaal toimub 5. märtsil Saku Suurhallis. Uuendusena kolib Eesti Laulu green room tänavu otse publiku keskele ning saalis viibijatel on võimalus artistide vahetuid emotsioone kas või loetud meetrite kauguselt oma silmaga näha.

Kõiki lõplikke versioone Eesti Laulul võistlevatest lugudest saad kuulata siin.

Kell 10 hommikul algab Raadio 2-s ka kõiki laule tutvustav erisaade, mida juhib jaama peatoimetaja Kristo Rajasaare.

Eesti Laul 2016 poolfinaalid toimuvad 13. ja 20. veebruaril. Finaalkontsert toimub 5. märtsil Saku Suurhallis.

Tutvu Eesti Laul 2016 osalejate profiilidega lehel siin.

Pileteid saad osta Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles