Eesti Laulu poolfinalist I Wear* Experiment avaldas oma võistlusloo «Patience»!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avoid Dave ja I Wear* Experiment andsid ühise kontserdi Rock Cafes
Avoid Dave ja I Wear* Experiment andsid ühise kontserdi Rock Cafes Foto: Marianne Ubaleht

«Patience» on I Wear* Experiment’i 2016 aasta kevadel ilmuva debüütalbumi nimilugu ning ühtlasi teine singel albumilt. Plaadi esiksingel «Wanting For More» tuli välja aasta tagasi ning sai hulgaliselt positiivset tagasisidet ning kõlas paljudes Eesti raadiojaamades.

Loo esmaettekanne toimus oktoobri algul Eesti parimate ettevõtete auhinnagalal. «Kohe pärast auhinnagala teleülekannet saime palju väga positiivset vastukaja ja see lisas kindlust, et aasta stuudios lindistamist ei ole tühja läinud,» kommenteeris laulja Johanna Eenma.

«Antud lugu võtab kokku kõige paremini kogu selle eksperimendi mille koodnimeks kirjutasin aasta tagasi "Not Another Chinese Democracy.» Oleme aasta jooksul väga palju juurde õppinud - nii lugude kirjutamise, produktsiooni ja eriti kannatlikkuse osas. Saatsime oma fännidele loo «Patience» eelkuulamiseks ja «testisime» uusi lugusid ka kontsertidel. Siis jälle läksime tagasi stuudiosse ja muutsime mitte toimivaid kohti paremaks.» lisas kitarrist Hando Jaksi.

I Wear* Experiment on oma tegutsemisaja jooksul pälvinud kiitust nii kriitikutelt kui fännidelt. Pärast kevadist Tallinn Music Week’i tõstsid bändi teiste hulgas esile näiteks The Line Of Best Fit ning Louder Than War, alles äsja soovitasid nende muusikat oma lugejatele veebisaidid SoSoGay ning Sitting Ovation. MTV Iggy on I Wear* Experimenti kirjeldanud kui ülienergilist elektro-poppi, mis on nagu plahvatuslik versioon ansamblite Mew ja M83 kooslusest.

Kuula lugu Spotify's ja iTunesis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles