Galerii: Tallinnas avas uksed Põhjamaade suurim lemmikloomakeskus Pet City XL

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 11. detsembril avas Rannamõisa teel uksed Põhjamaade suurim lemmikloomakeskus Pet City XL.

Foto: Viktor Burkivski

Pet City on Baltikumi uus ainulaadne lemmikloomade kaubamärk, mis on loodud lemmiklooma vajadusi esikohale seades.

Selleks koondab Pet City esmakordselt kõik lemmiklooma heaoluks vajalikud teenused ja tooted. Nii näiteks on Tallinnas Rannamõisa tee 8 asuv kauplus suurima kaubavalikuga lemmikloomakauplus Põhjamaades.

Siit leiab nii populaarseid kaubamärke kui ka Baltikumis esmakordselt müügil olevaid eksklusiivseid, erinevatele dieetidele keskendunud kaubamärke jpm. Pet City toob endaga kaasa uue kvaliteeditaseme.

Foto: Viktor Burkivski

Poe missioon on – iga lemmik peab saama tunda end tõelise lemmikuna ja iga omanik parima peremehena.

Foto: Viktor Burkivski

Lemmikloomakliinikus võtavad Sinu lemmikut vastu tipp-professionaalide meeskond, rahvusvahelise klassi ülemarst ning uusim tehnoloogia ja aparatuur.

Sotsiaalse ettevõttena teab Pet City, et iga lemmik on väärt soojust ja armastust. Nii pannakse õlg  alla, et kõik seni veel koduta loomad leiaks endale võimalikult kiiresti toreda pere. 

Foto: Viktor Burkivski

Oma silm on kuningas – ootame Sind Põhjamaade suurimas lemmikloomakeskuses, Rannamõisa tee 8! Tere tulemast ka Sinu lemmikule! 

Vaata pilte ja videot avaüritusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles