Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi ja Colonna Kinnisvara heategevuskampaania pidulik galaõhtu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aitame soetada Pelgulinna Sünnitusmajale ajumonitori!'

Laupäeval, 5. detsembril toimunud galaõhtuga algas Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi ja Colonna Kinnisvara heategevuskampaania, millega kogutakse annetusi vastsündinute ajumonitori ostuks.

Foto: Maksim Toome

Annetuskampaaniale avalöögi andnud galaõhtul tundis Colonna Kinnisvara juhatuse liige Roberto de Silvestri heameelt, et Colonna aastalõpu heategevusaktsioonist on kujunenud traditsioon, mis pöörab tähelepanu just kõige väiksematele ilmakodanikele.

Varasematel aastatel on Colonna ja Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi koostöö tulemusena ostetud uus kuvöös ning renoveeritud kaks peretuba.

Tänavuse kampaania eesmärgiks on soetada sünnitusmaja intensiivravi osakonda 20 000 eurot maksev ajumonitor ehk amplituud EEG, mille abil jälgitakse vastsündinute ajutegevust ja ajufunktsioonide võimalikke kõrvalekaldeid.

„Jälgimismonitorist saadav info võimaldab sünnitusmaja personalil vajadusel kiirelt reageerida ja vältida võimalikke suuri terviseprobleeme,“ selgitas Eeva Kauba Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondist.

Foto: Maksim Toome

Restoranis Tuljak aset leidnud pidulikku õhtut juhtis ja kaunistas muusikalise kavaga Liis Lemsalu. Õhtu naelaks oli ahvatlevate auhindadega heategevuslik loterii, mille tulud annetati Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi.

Foto: Maksim Toome

Heategevusliku suunitlusega oli ka moeshow, kus Embassy of Fashioni moemaja kleite ja Tanel Veenre ehteid näitasid Colonna töötajad ja daamid külaliste seast, kes annetasid oma modellitasu samuti Pelgulinna Sünnitusmajale.

Jaanuari lõpuni kestva kampaania raames saab Pelgulinna sünnitusmaja toetuseks anda oma panuse  toetusfondi telefoninumbritel. Valides numbri 900 6000, annetate 5 eurot; numbril 900 6100 aga 10 eurot.

Annetusi saab teha ka ülekandega SA Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi pangakontodele: EE912200221014760940 (Swedbank), EE871010220049001018 (SEB) ja EE883300333007640004 (Danske Bank).

Pelgulinna Sünnitusmaja Toetusfondi kohta saab pikemalt lugeda aadressil www.aitaalustadaelu.ee ja Pelgulinna Sünnitusmajast www.synnitusmaja.ee

TEEME KOOS ELU ALGUSE ILUSAKS!

Vaata pilte imeliselt gaalalt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles