Brian Austin Green ja Megan Fox lahus. Kas ajutiselt?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Megan Fox ja Brian Austin Green, foto septembri lõpust
Megan Fox ja Brian Austin Green, foto septembri lõpust Foto: SCANPIX

Kuigi näitlejad Brian Austin Green (37) ja Megan Fox (24) abiellusid alles juunis, on tulnud uudis, et praegu on nad lühikeseks perioodiks otustanud üksteisest lahus olla.

 

Brian Austin Green põhjendab lahusolekut sooviga anda Megan Foxile (24) rohkem ruumi, et naine ei peaks tundma end koormatuna, muuhulgas ka mehe poja eest hoolitsemisega, kirjutab Bang Showbiz.

Brianil on varasemast suhtest kaheksaastane poeg. Brian ja Megan tutvusid kuus aastat tagasi, ja nende suhte kohta enne abielu võiks öelda, et nad on olnud periooditi rohkem koos ja siis jälle rohkem lahus.

Brian näebki praeguses olukorras – ajutine ja lühike lahusolek - sarnasusi paari varasema koosoluga. Konkreetsemalt toob Brian lahusoleku ajendina välja oma kartuse, et Megan võtab oma kasuvanemakohustusi mehe kaheksa-aastase poja suhtes pisut liiga ennastohverdavalt.

«Reaalsus on see, et ta oli 18, kui teda kohtasin. Viimase kuue aasta jooksul on ta elu tohutult muutunud,» räägib kunagine telesarja Beverly Hills 90210 staar.

Briani sõnul oli nende tutvuse algul tema see, keda kõikjal ära tunti ja kõrgendatud tähelepanuga jälgiti. Siis aga, pärast filmi «Transformerid» edu 2007. aastal, nägi Megan, kuidas ta ei saa minna kuhugi ilma, et ta ei kohtaks pea kõikjal oma nime ja nägu.

Briani sõnul ei soovinud Megan sellisel eluperioodil, kus ta äkitselt kuulsaks sai, olla väga kindlas paarisuhtes.

«Ma ei tahtnud, et ta tunneks olevat kohustatud,» kirjeldab Brian oma arusaama tookordsest asjade seisust, lisades samas siiski: «Ta ütles kohe algul, et soovib minuga suhtes olla.» Briani sõnul ei ole nad Meganiga liikunud kunagi erinevatesse suundadesse.

«Me vaatasime, et okei, võtame mõneks ajaks nii-öelda aja maha,» iseloomustab Brian paari aasta taguseid aegu. «Pärast selliseid aegu tulime alati kokku tagasi».

Kui Brian ja Megan kuus aastat tagasi tutvusid, oli Greeni poeg kaheaastane.

«Megan on aidanud mul poega kasvatada ja see on tohutu vastutus. Seda on ikka päris palju,» valgustab Brian seda suhteaspekti

Brian pelgab mõneti, et Megan on võtnud sellest vastutusest enda õlgadele pisut liiga suure koorma.

Äsja esines Brian USA telešõus «Access Hollywood», kus ta ütles ülevoolavalt, et Megan on hämmastav. Meediasse on sellest intervjuust jõudnud hinnang, et paar on õnnelikum, kui kunagi varem.

Samas on see väljend Hollywoodis samasugune klišee, kui tervitus «Kuidas Sul läheb?».

Megan rääkis om aabielust septembri alguses, viidates, et inimesed peavad teda abielus olemiseks liiga nooreks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles