Kihlveokontor: President Ilves abiellub enne vabariigi aastapäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja kihlatud Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves presidendi plaadiesitluse peol
Äsja kihlatud Toomas Hendrik Ilves ja Ieva Ilves presidendi plaadiesitluse peol Foto: Sander Ilvest

Euroopa suurimate kihlveokontorite hulka kuuluv Unibet ennustab, et Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves abiellub oma kihlatu Ieva Kupcega juba enne 2016. aasta 24. veebruari.

Presidendi abiellumise tõenäosust väljendab võidukoefitsient 1,45.

«Kahest väiksem koefitsient tähendab, et sündmuse toimumise tõenäosus on üle 50 protsendi,» selgitas Unibeti Eesti kliendisuhete juht Ergo Maruste.

«Kuigi inimeste eraelu on keerulisem ennustada kui spordivõistlusi, pakub Unibet, et Toomas Hendrik Ilves abiellub juba lähiajal,» väitis Maruste.  

Unibet võimaldab ka esmapilgul üsna uskumatut kihlvedu, et president Ilves abiellub enne vabariigi 98. aastapäeva hoopis kellegi teisega.

«Sel juhul maksame igalt panustatud eurolt kümme tagasi,» täpsustas Maruste.

Kihlveokontor ei prognoosi, et Evelin Ilves osaleks 24. veebruaril toimuval presidendi vastuvõtul, pidades seda võimalikuks vaid ühel juhul kolmest.

«Tipp-poliitikute ning avaliku elu tegelaste eraelu huvitab suurt osa Eesti elanikkonnast ning sarnaste sündmuste ennustamine on väga populaarne üle maailma. Eelkõige on tegemist siiski meelelahutusega ning vahel teevad sümboolseid panuseid ka asjaosalised ise,» kommenteeris Maruste.  

Toomas Hendrik Ilves ning Evelin Ilves lahutasid oma kümme ja pool aastat kestnud abielu käesoleva aasta 20. aprillil.

Novembris kihlus president Ilves 38-aastase Läti kaitsepoliitika eksperdi Ieva Kupcega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles