Tanel Padar üllatab uues rollis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise Apollo meelelahutuspäev staaride saatel, Tanel Padar
Solarise Apollo meelelahutuspäev staaride saatel, Tanel Padar Foto: Meisi Volt

Tanel Padar üllatab täna avalikkust, sest on otsustanud hakata Baltimaade suurima triatlonisündmuse hea eeskuju persooniks. 

Tänasel pressikonverentsil Tartus Tasku keskuse aatriumis kell 14 avatakse registreerimine triatlonivõistlusele  IRONMAN 70.3 Otepää sündmusele, mis toimub 6. augustil 2016 ja millest oodatakse osa võtma kuni 2000 osalejat üle maailma. Pressikonverentsil esinevad Margus Lepik, Eesti Triatloni Liidu president, Ain-Alar Juhanson, IRONMAN 70.3 Otepää võistluse direktor ning Tanel Padar, kes jagab ajakirjanikele ja publikule esmamuljed pärast hiljutist tervisekontrolli ning uute sihtide seadmist. Otepääl toimuva triatloni läbimiseks tuleb ujuda 1.9 km, sõita ratast 90 km ja joosta 21.1 km (kogudistants 70.3 miili).

IRONMAN kaubamärgi all toimub üle maailma palju võistlusi, mille osalejate arv kasvab väga kiiresti. Pressikonverentsil osalejad selgitavad, miks on see nii ning milles seisneb just selle triatlonisarja erilisus.

Lisaks harrastajatele tuleb Otepääle erinevate vanuseklasside tipptegijaid, sest 30 kohta jagatakse maailmameistrivõistluste IRONMAN 70.3 World Championshipvanuseklassi parimatele ning see on ka IRONMAN TriClub Challenge parimate klubide arvestuse osavõistlus. 

Uue aasta augusti esimesel nädalavahetusel toimuvast mitmepäevasest festivalist, erinevatest üritustest ja kultuuriprogrammist saavad osa tuhanded osalejad ja kaasaelajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles