«Vehkleja» produtsent Ivo Felt: Kuldgloobuste suhtes pole meil enam midagi teha!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mandariinide» režissöör Zaza Urušadze, näitleja Lembit Ulfsak ja produtsent Ivo Felt kandsid Kuldgloobuste galal Baltmani rätsepasmokinguid
«Mandariinide» režissöör Zaza Urušadze, näitleja Lembit Ulfsak ja produtsent Ivo Felt kandsid Kuldgloobuste galal Baltmani rätsepasmokinguid Foto: SCANPIX

Täna saabus hea uudis kõikidele filmisõpradele. Soome esindajana kandideerib Kuldgloobusele  Eesti, Soome ja Saksamaa koostöös valminud mängufilm «Vehkleja», mille peaosas Märt Avandi. 

«Ma arvan, et ta on väga selge ja sirge film, mis tegelikult pigem Ameerikasse sobib. Kui me nüüd natuke kritiseerime, siis tegelikult ta ei ole osadele festivalidele võibolla sellepärast isegi jõudnud, sest ta on selline vaatajasõbralik film. Ta on selge sõnumiga ja kergelt jälgitav,» seletas Felt filmi edu «Reporterile».

Ajalugu näitab, et Kuldgloobuste nominentidel on ka suur võimalus võita ka maailma ihaldatuim filmiauhind. «Vehkleja» esitatigi sügisel ka Soome kandidaadiks võõrkeelse filmi Oscarile.

«Kuldgloobuste suhtes pole meil enam midagi teha. Praegu on nominatsioonid ja viimane hääletus on ka üsna pea. Aga Oscaritel saame näha, peame seal kõigepealt saama üheksa parema hulka,» märkis Felt.

Kõige rohkem Kuldgloobuseid püüab aga mängufilm «Carol». Kuldgloobused jagatakse täpselt kuu aja pärast uuel aastal - 10. jaanuaril.

Vaata lähemalt Reporter.ee videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles