Farmi-Gabriel: oma palja varustusega ei soovita ma meestel poseerida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farmi-Gabriel ehk Gabriel Kubjas
Farmi-Gabriel ehk Gabriel Kubjas Foto: Tiina Kõrtsin/ SL Õhtuleht

Laupäeval, 20. novembril toimub Tartus klubis Tallinn SUUR GIGANTIDE HEITLUS! - Eesti aasta parima meesstrippari selgitamine!

Eesti ajaloo suurimal stripparite heitlusel konkureerivad oma kehavõlude eksponeerimise kunstis esimest korda ühel laval Marco Tasane aka Strippar Marco, Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel ja Indrek Leibur aka Nõia-Ints.

Elu24 uuris Farmi-Gabrielilt, kuidas sujuvad ettevalmistused gigantide heitluseks.

Oled valitud kolme kõige võimsama gigandi hulka Eesti seksikamatest meestest, kas see üllatas Sind?

Mina olen kõndinud künkliku tee läbi sitase maailma, et jõuda sinna, kus ma praegu olen. Okey, Marco võib ju stripparite hulka oma sixpackiga kuuluda, aga mida on teinud selleks Nõia-Ints? Ta on amatöör! Mind ei saa temaga panna ühte patta! Käigu samamoodi see kivide ja kändudega kaetud tee läbi nagu mina ja jõudku sirge seljaga tippu.

Oled tipus, mis edasi?

Kohe saan 40. Naist pole ja ma tõesti ei tea, mis edasi saab. Ma võin jah, keda tahes panna, aga elada ma ei saa igaühega. Tahan ajudega ja normaalse välimusega naist. Ma olen selle ära teeninud.

Kas oma eksnaise Alinaga suhtled?

Absoluutselt ei suhtle. Kahju, et meie suhe purunes nagu liivatorn. Aga minu süü see polnud. Mida sa teed, kui inimene kohe üldse ei arene sinuga koos edasi.

Juba sel laupäeval pead astuma võistlustulle. Kuidas oled selleks valmistunud?

Käin iga päev jõusaalis ja tantsutrennis. Kahjuks on mul mõningad kehavigastused ja traumad, mis suvel sain. Jalg ja küünarnukk on veidike paigast ära.

Mis juhtus?

Kaklesin terve suve. See oli üleüldse minu elu kõige õudsem suvi. Närvid on täitsa läbi. Mind tuldi pidevalt tülitama ja ma pidin vennikesed p***i saatma.

Mis on Sinu suurimad trumbid laupäeval?

Mul on 12 tantsunumbrit, millest laupäevaks valisin välja kaks. Tuleb pauku ja särtsu! Ise kirjutasin muusika oma etteastetele. Panen täisvindiga!

Mul on kaasas ka oma tantsutrupi poisid, kes tantsivad vaheaegadel ja teevad ka minu ühele etteastele intro. 

Ma ei tee midagi maitsetut nagu mõni vend. Rihma jalgevahel hõõrumine, see pole striptiis. Seda on isegi Marco tunnistanud, et kui tahate teatrit, siis võtke Gabriel ja kui kirge, siis Marco. Jutt õige! Mina teen väga maitseka etteaste.

Kuidas suhtud oma konkurentidesse?

Tegelikult ei tahtnud ma üritusele esialgu üldse minna. Ja seda just selle amatööri, Nõia-Intsu pärast. Minu ümber tiirlevad ikkagi rikkurid ja ma ei pea end odavalt müüma!

Ints arvab, et muljet avaldavad tema tattood. Mingu siis tattoofestile!

Strippar-Marco pole mulle samuti mingi konkurent. Okey, ta on terve ja tal on sixpack. Mul on kõhulihased veidike kuivanud. Aga ega see sixpack ei tee Marcot minust paremaks. Vaja on šarmi! Marco on nagu nukk! Ise arvab, et tema kõhulihased ja spagaat teevad kõik naised märjaks.

Naised ei taha sellist kulturisti. Naistel on vaja õrnust ja pehmust.

Tegelikult polegi ma ühtegi Marco šõud oma silmaga näinud peale selle nilbuse, kus ta oma vanaemaga strippab.

Kas oled nõus võidu nimel end tuhandete fännide ees 20. novembril Tartus Club Tallinnas alasti kiskuma?

Mina nii madalale ei lasku! Alasti mees pole üldse ilus. Oma palja varustusega ei soovita ma ühelgi mehel poseerida.

Kes võidab lahingu?

Rahvas on objektiivne ja mina võidan nagunii!!!!

SUUR GIGANTIDE HEITLUS toimub laupäeval, 20. novembril Tartu klubis Tallinn. Ürituse korraldaja on tutvumisportaal iha.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles