«Pariisi bravuuritar» - prantslannade üks selle aasta lemmikfilme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba tänasest linastub Eesti kinodes boratilik komöödia «Pariisi bravuuritar»

Foto: kino.ee

Eesti kinodesse jõuab skandaalne boratilik komöödia «Pariisi bravuuritar», kus tehakse nalja tänapäeva staarikultuse aadressil, säästmata ühtki päris seltskonnastaari Briti kuningakojani välja. 

Foto: kino.ee

Film on prantslannade üks selle aasta lemmikuid

Peanäitlejanna, Prantsuse telestaar Camille, kes filmitegemise jooksul püüab võita prints Harry südame ja elada nii nagu seltskonnarubriikides lugeda saab, on pärast filmitegemist saanud keelu läheneda ühegi Briti kuningliku perega seotud ürituse lähedusse.   

Kuna tegu on boratilikult reaktsioonidele suunatud filmiga, siis võtete ajal kandis peanäitleja Camille võimalikult värvilisi riideid ja kõrgeid kontsi, et ta  turvameestest ja lausa snaiperitest valvatud olukordades siiski võimalikult ohutu näiks. Samuti oli kasutusel mitmed nipid, mis mõeldud juhuks, kui Camille peaks arreteeritama, mis loomulikult ka lõpuks juhtus.

«Selle tarvis oli helitehnik peitnud eemale tolmurulli meenutava kera, kus tema tehnika sees oli ning kui politsei vahele segas, sai ta selle sealt rahulikult kätte,» rääkis filmi levitaja, Menufilmide juht Anu Veermäe-Kaldra, kes pidas filmi tootja, Prantsusmaa suurima produktsioonifirmaga Gaumont  läbirääkimisi, et skandaalset prantslannade menufilm detsembriks ka Eesti vaatajateni tuua. 

Veermäe-Kaldra lisas, et igal stseenil oli kolm stsenaariumi. Esiteks filmi stsenaarium, teiseks triki stsenaarium, kuidas situatsioon läbi mängida ja kolmandaks Camille’i enda  stsenaarium, kuidas tema reageerib ja olukorda juhib, sest ülejäänud suuremad ja väiksemad staarid said vaid reageerida sellele, mis toimuma hakkas. «Lõpptulemuseks on ülinaljakas komöödia, kus äratundmisrõõmu kõigile, kes vähegi mõnd seltskonnaveergu lugenud või jälginud,» lausus Veermäe-Kaldra. 

Foto: kino.ee

«Pariisi Bravuuritar» räägib hoogsa menufilmina loo pariislannast, kes igatseb elu nagu seltskonnastaaridel

Päeval, mil pariisitar Camilla – kolmekümneaastane ja sündinud bravuuritar – lastakse lahti oma juba päris mitmendalt tüütult töökohalt, otsustab naine töötegemisega üldse igaveseks lõpparve teha. Põhjus on lihtne – ta lihtsalt väärib enamat!

Ta ei saa enam vanaviisi edasi kannatada, st kasutada ühistransporti või alluda ebakompetentsele ülemusele, kelle hingeõhk haiseb, või olla maksuametile võlgu raha, mille ta juba ära kulutas.

Ta tahab normaalset elu nagu seda elavad seltskonnastaarid Jay Z, Beyonce või Vanessa Paradis. Pärast väikest kaalumist saab prantslanna aru, et kõiki hüvesid saab talle pakkuda ainult üks mees – prints Harry (William on kahjuks juba võetud).

Oma eesmärgi saavutamiseks otsustab Camilla minna Inglismaale, et võtta ära viimane kuninglikust soost vaba prints, kes naise arusaamist mööda on suht normaalse välimusega, kuigi kahjuks punapea. Camilla suureks üllatuseks polegi prints teadlik tema saabumisest, palee väravad polegi avatud? Kuid Camillla ei anna alla!

Filmi levitab Euroopa meelelahutuse maaletooja: Menufilmid www.menufilmid.ee ning  linastub kinosdes üle Eesti. 

Vaata treilerit!

Foto: Elu24

Filmi esilinastuse juhatab sisse täna Solaris Apollo kinos Eesti esibravuuritar Anu Saagim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles