Galerii: eksklusiivne ja esimene Michael Korsi ehete ja kellade kollektsiooni esitlus Baltikumis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. detsembril toimus uuenenud Goldtime juveeli- ja kellakaupluses Rocca al Mare keskuses Baltimaade esimene ametlik Michael Korsi kellade ja ehete moepidu.

Hõrgud moemaitsed kanti külaliste ette selleks õhtuks loodud gurmeelikul laval.  See oli erakordne moesündmus Eestis, sest Goldtime´l on au esimesena ja ainukesena Baltimaades korraldada ametlik Michael Korsi moepidu, kus esmaesitlusele tulid uusimad sügis-talvised ehte- ja kellatrendid. 

Foto: Andres Raudjalg

Pooleaastane ettevalmistustöö ja rohkete detailide kooskõlastamine Michael Korsi brändi esindajatega kulmineerus sel õhtuöögil eksklusiivse ja apetiitse moeshowga.

Foto: Andres Raudjalg

"Jet set lifestyle", mida Michael Kors brändina disainis esindab, sai põneval Ženja Fokini loodud lavakonseptsioonil haaravalt ning pilke naelutavalt serveeritud.  Modellide ilu ja soengute eest hoolitsesid Make Up Store, IMC profimeigikooli lõpetajad ja  PR Juuksurisalong. 

Foto: Andres Raudjalg

Moemaitseid nautisid mitmed Eesti nimekad blogijad, moe- ja elustiiliajakirjanikud ja palju moehuvilisi külalisi.

Foto: Andres Raudjalg

Goldtime on Eesti suurim juveeli- ja kellakaupluste kett. Goldtime kauplused asuvad nii Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Kuressaares, Viljandis, Jõhvis ja Kohtla-Järvel. Goldtime loob trende ja väärtustab traditsioone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles