Elu24 video! «Valge Gospeli» peaproov. Tükk tüki haaval on pilt kokku saanud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile olid "Valge Gospeli" ettevalmistused jõudnud haripunkti. Saku Suurhallis võis haista ärevust, sest kätte oli jõudnud viimane proov enne suurejoonelist kontsertetendust. Elu24 käis kohal ja usutles veel viimast korda elevil asjaosalisi.

Päeval, mil valged kontserdirüüd veel varnas rippusid ja poolelioleva lava ees seisid tühjad pingiread, võtsime ette tee Saku Suurhalli, kus tegi viimast kontserdieelset proovi 100-pealine WAF koor.

Foto: Laura Arum-Lääts

Saamaks täit ülevaadet, kui valmis ikkagi etenduseks ollakse ja milliseid emotsioone kogetakse kibekiire prooviperioodi lõpus, andmaks vaid üks suurejooneline kontsert, vestlesime Anneli Pilpakiga, Lauri Pihlapi ja Kaire Vilgatsiga, kes kõik on oma panuse andnud suure masinavärgi toimimisse.

Foto: Laura Arum-Lääts

Minestusse keegi langemas polnud, ent emotsioone võis kohata kõikuguseid. "Reede hommikul ärkamisel saab küll olema teine tunne," ütles Lauri Pihlap. "Kergendustunne ja kerge kurbus segunevad omavahel," lisas ta.

Vaata videot ja saa osa "Valge Gospeli" peaproovist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles