Murdvargast sai alligaatori kõhutäis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matthew Riggins
Matthew Riggins Foto: SCANPIX

USAs Floridas tabati 3,5-meetrine alligaator, kelle sisikonnast leiti mehe kehaosi.

Politsei arvas, et need kuuluvad murdvarguses kahtlustatavale 22-aastasele Matthew Rigginsile, kes põgenes novembri keskel politsei eest alligaatoritest kubisevasse järve, edastab Reuters.

Kohumeditsiiniline uuring kinnitas, et tegemist on Rigginsi jäänustega ning mees hukkus alligaatorirünnaku tagajärjel.

Politsei jahtis murdvarguses kahtlustatud Rigginsit 13. novembril Brevardi piirkonnas Barefoot Bays nii koerte kui helikopterite abil.

Barefoot Bay kaks elanikku teatasid politseile nende piirkonnas sissemurdmisi teinud ja seal end peitvast mehest ning politsei tegi piirkonnas haarangu. Kahtlusalust meest aga ei leitud.

Rigginsi sugulased teatasid politseile ta kadumisest. Ta kehaosad leiti kümme päeva hiljem Barefoot Bay järvest ja alligaatori kõhust.

«Oletame, et ta läks järve peitu. Koerad ei tundnud ta lõhna vee tõttu,» teatas politseijuht Tod Goodyear.

Goodyeari andmetel teatas Rigginsi kallim, et mehel oli plaanis teha 13. novembril majadesse sissemurdmisi. Hiljem saatis mees naisele sõnumi, et teda jahib politsei ja ta peidab end ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles