Roolijoodik: mul katus sõitis ja ma olen debiilik!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus rammis raskes joobes juht kahte autot. Roolijoodiku sõnul istus ta purjus peaga autosse, kuna tal «katus sõitis»
Tartus rammis raskes joobes juht kahte autot. Roolijoodiku sõnul istus ta purjus peaga autosse, kuna tal «katus sõitis» Foto: Reporter.ee

Tartus rammis raskes joobes juht kahte autot. Roolijoodiku sõnul istus ta purjus peaga autosse, kuna tal «katus sõitis».

Päise päeva ajal kella poole kolme paiku põhjustas raskes joobes juht Tartus õnnetuse, rammides kahte autot.

Roolijoodik: Igal juhul põhjustasin õnnetuse, aga ma pole mitte kunagi purjus peaga sõitnud. Ma olen alati ka teistele öelnud, et purjus peaga ei tohi mingil juhul sõita!

Aga täna mul katus sõidab ja ma olen loll! Tahtsin Tartust koju Elvasse sõita, aga põhjustasin hoopis kahe kannatanuga õnnetuse. Debiilik olen!

Mees keeldus alkomeetrisse puhumast ja ta toimetati ekspertiisi. Pärast õnnetuse toimumist püüdis mees ka sündmuskohalt lahkuda. Roolijoodiku juhitud autos oli ka naine lapsega, kes õnneks kannatada ei saanud. Küll said aga õnnetuses viga teised autojuhid ja kaassõitjad, kes kiirabiga haiglasse toimetati. 

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles