Galerii! Klubi teater pidas maha glamuurse moeõhtu koostöös NYMF Moestuudioga!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moegurmaande rõõmuks avas Klubi Teater eelmisel laupäeval, 05.12, uksed juba kell 21.00! Klubis Teater leidis aset enneolematu moeõhtu, kus laval esitleti NYMF Moestuudio uhiuut kollektsiooni! Lummav kollektsioon pakkus külastajatele nii luksuslikku talvemoodi kui ka silmailu sensuaalsete modellide näol.

Õrnad ja haprad nymfid astusid seekord lavale saatuslike Naiste- Mata Haridena! Nad külvasid enda ümber ümber väärikust, luksust ja küllust ning kollektsiooni ainueksemplare oli võimalik ka peale etendust endale soetada. Moelainel jätkus meeletu pidu terve öö! Etenduse järgselt muutus klubi Members Lounge ostusaaliks ning soovijad said luksuslikke kleite ja ehteid ka omale soetada, klubi lava võttis aga üle meeleolukas saksofonist Lauri Kadalipp.

Foto: Klubi Teater

Kuid klubisse Teater tasub tulla ka sel nädalavahetusel, kui reedel laiab aset glamuurne Great Gatsby pidu ning laupäeval muutub klubisaal seninägemata kabareelavaks ning kirgi kütavad kõige kuumemad Burlesque kaunitarid! Tutvu pidudega siin ja siin.

Foto: Klubi Teater
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles