Venelased arvavad, et fallose kujuga jõulukuusk toob halba õnne

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Venemaal Jamalo-Neenetsi autonoomses piirkonnas Nojabrskis on keskväljakul fallost meenutav kuusk, millele ei seni julgetud ehteid külge panna, kuna arvataks, et see puu toob halba õnne.

Kohalikud elanike viimase aja jututeemaks ongi see kummalise kujuga kuusk, mis ei meenutavat üldsegi jõulukuuske, edastab metro.co.uk.

On palju ka neid, kes peavad fallos-kuuske halva õnne toojaks ning et neid ootavad ees rasked ajad, seda eriti rahaliselt.

Internetifoorumis kommenteeriti, et kui elanikel halvasti hakkab minema, siis saab selles süüdistada kohalikke võimuesindajaid, kes lasid sellise puu linna keskele püsti panna.

 «Kuusk vajab natuke kohendamist ja sellega tegeletakse. Puu on vaja ka ehtida,» lausus linnavalitsuse esindaja.

Kohalik poliitik Vitali Milonov nõuab kuuse väljavahetamist, kuna see meenutab tema sõnul otseses mõttes hiiglaslikku peenist.

Kohalikud ootavad, mis kurikuulsast puust edasi saab ning kas ehted aitavad natukenegi ta kuju varjata.

Ei ole teada, miks linnavalitsus sellise puu välja valis ja lasi püsti panna. Võimalik, et taheti kohalikke ja turiste šokeerida.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles