Teadmiste kontroll valjuhäälsetele loomakaitsjatele!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köösner Ilona Abdullajeva teeb kasukaid Eestimaa metsloomade nahkadest
Köösner Ilona Abdullajeva teeb kasukaid Eestimaa metsloomade nahkadest Foto: Viktor Burkivski/ Erakogu

Meie tuntud köösner Ilona Abdullajeva kutsub tulihingelisi loomakaitsjaid juba sel reedel üles väikesele viktoriinile karusloomade teemal. 
 

Foto: Viktor Burkivski/ Erakogu

Ilona Abdullajeva: Seoses ca 100 loomakaitsja aktiveerumisega Tallinna Karusnaha meistrite Facebooki lehel, mis väljendub erinevates toredates kommentaarides ja meie meistrite teenuste hindamist hindega «1», soovin kõiki julgeid loomakaitsjaid kutsuda endale külla.

Sooviksin teile korraldada väikese viktoriin-testi, kus kontrolliks teadmisi karusloomade, farmide, karusnaha kasutuse, viisakuse ja sallivuse jm aspektide osas, milles pidevalt valjult sõna võtate, kuid kus mul on tekkinud tõsisi kahtlusi teie infovaldamise tasemes.

Loodan väga, et teil see testviktoriin läbida õnnestub. Kui saate hindeks «5» ehk läbite testi vähemalt 90% tulemusega, siis luban end elu lõpuni kutsuda kõigi nende inetustega, mis teie suus sügelevad. Kui aga peaksite saama hindeks «2» või «1», siis paluksin tulevikus mujal lärmamas käia!

Head loomakaitsjad, palun andke teada, kes oleks valmis oma teadmisi kontrollima laskma reedel 18. detsembril kell 16.00-17.00.

Lugupidamisega Ilona Abdullajeva, kööser-disainer.

Registreeruda saate SIIN!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles