Amazoni asutaja Jeff Bezos soovitas suure suuga Donald Trumpi orbiidile saata

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeff Bezos
Jeff Bezos Foto: SCANPIX

Netifirma Amazon.com asutaja Jeff Bezos on tüdinenud USA presidendiks pürgiva miljardäri Donald Trumpi vihakõnedest ja provokatsioonidest.

Bezos teatas Twitteris, et tal on vabariiklasest Trumpist vabanemiseks lahendus – saata ta Blue Origin raketiga Maa orbiidile, kirjutab theverge.com.

Blue Origin on Bezose asutatud firma, mille eesmärgiks on kosmoseturistide viimine orbiidile. Bezos teatas, et ta broneeris juba ühe koha Trumpi jaoks.

Bezos on olnud Trumpile pinnuks silmas ning presidendikandidaat on avaldanud sotsiaalmeedias Amazoni asutaja kohta üsna mitu solvavat sõnumit.

Hiljutine Trmpi kommentaar käis Bezose äritegemise kohta ja oli viide Amazonile, et tegemist on läbikukkunud firmaga. Amazon on tegelikult läbi aegade maailma üks edukamaid firmasid.

USA meedia teatel on Bezose nüüdne Twitteri sõnum erakordne, kuna 2008. aastal Twitteriga liitunud Bezos oli varem saatnud vaid kolm tviiti.

Trump on sõna võtnud mitmetel teemadel ning kõige värskemaks on, et USA ei peaks enam riiki lubama mitte ühtegi moslemit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles