Kanal 2 ilmatüdruk sattus ETV2 kultuurisaatesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval, 1. juuli õhtul esitles Kanal 2 «Reporteri» ilmatüdrukuna tuntust kogunud lauljatar Marvi Vallaste lähematele sõpradele kohvik Kultuses oma uut singlit.
Kolmapäeval, 1. juuli õhtul esitles Kanal 2 «Reporteri» ilmatüdrukuna tuntust kogunud lauljatar Marvi Vallaste lähematele sõpradele kohvik Kultuses oma uut singlit. Foto: Jelena Rudi

Blond lauljatar Marvi Vallaste astus eile õhtul üles ETV2 uues kultuurisaates «Jüri Üdi klubi».


Saade on mõeldud kultuurimagasinina, kus saatejuhid Karl Martin Sinijärv ja Jürgen Rooste eile Rein Raua ja David Vsevioviga vestlesid. Kultuurikorüfeed arutasid sellistel igavikulistel teemadel nagu «tõde ja õigus» ning «headus ja kurjus».

Vaimuvalge vestluse vahepalana astus Siim Aimla bändi saatel üles Marvi Vallaste, kes on otsustanud nüüd džässlaulu viljeleda. Marvi on varasemast elust tuntud «Reporteri» ilmatüdrukuna; tal oli armulugu Tanel Padari ansambli The Sun trummari Borkaga. Aasta alguses paljastas ta äpardunud ümberrõivastumise tulemusena oma rinnad ligi 300 inimesele. Aga eelmisel aastal pani ta ilmatüdruku ameti maha, sest Kanal 2 soovis neiu bikiinides esinema panna. «Mina ennast paljaks ei kisu!» lubas ta toona.

Lisaks ansamblile võis saates veel näha Laine Jänese poolt värskelt vallandatud Andres Siitanit ning luuletavat baarimeest Erki Lauri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles