Fotod! Grete Klein valmistas smuutisid ja teenindas kliente: see on raske töö

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise Apollo meelelahutuspäev staaride saatel, Grete Klein Blenderi poistega
Solarise Apollo meelelahutuspäev staaride saatel, Grete Klein Blenderi poistega Foto: Meisi Volt

Laupäeval, 5. detsembril toimus Solarise keskuse Apollos suur meelelahutuspäev, kus Eesti hinnatud artistid jagasid filmi- ja raamatusoovitusi. Teiste seas oli kohal ka lauljatar ja «Padjaklubi» staar Grete Klein, kes proovis kätt Blenderi leti taga smuutisid valmistades ja kliente teenindades.

Grete Klein rääkis Elu24-le, et päev klienditeenindajana möödus väga lõbusalt ja töiselt. «Kliente jagub, ei jõua hinge tõmmata, aga täitsa äge on! Blenderi poisid on ka cool'id,» kirjeldas kaunis Grete Klein tihedat laupäeva, et töö ise on suhteliselt raske, aga hindab nüüd seda ka ise rohkem

Foto: Meisi Volt

Grete Klein on ka varem teenindaja tööd teinud. «Olin kunagi ettekandja. Ma arvan, et paljud inimesed on vähemalt korra elus teenindaja või ettekandja tööd proovinud,» lisas Grete naerdes, et gümnaasiumi ajal sai ka tema kätt proovida.

Foto: Meisi Volt

«Õppisin täna ägedaid võikusid ja smuutisid tegema, saan loomulikult kodus neid järgi proovida, aga eks kiirel päeval on lihtsam tulla Blenderisse ja endale need siit tellida,» rääkis Grete, et temagi üritab ikka oma toitumist jälgida ja võimalikult tervislikult süüa.  

Foto: Meisi Volt

Laupäeval kallati naine üle ka ohtrate kingitustega ning poseeris paljude fännidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles