Ühikarottide staar näitas paljast tagumikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ühikarottide» Andri ehk Ivo Reinok.
«Ühikarottide» Andri ehk Ivo Reinok. Foto: Kanal 2

Populaarse teleseriaali «Ühikarotid» näitleja Ivo Reinok paljastas oma tagumiku ja veel enamgi, ka meheuhkuse.


Kogu seda ilu võivad nautida Von Krahli teatri lavastuse «Idioodid» vaatajad. «Idioodid» lavastas Von Krahli teatris Juhan Ulfsak koos Viljandi Kultuuriakadeemia lavakunstide osakonna 8. lennu tundegitega. Lavastus on loodud Lars von Trieri samanimelise filmi põhjal. «Idiootides» mängivad näitlejad inimesi, kes mängivad idioote, et osutada ühiskonna konformismile.

Peale alasti ringi jooksmise tuleb teatritükis ette [Reinoki tegelaskuju nõudmisel] ka grupiseksi. Lisaks Reinokile astuvad üles teised Viljandi Kultuuriakadeemia lavakunsitosakonna lõpetajad: Jim Ashilevi, Kait Kall, Ott Kartau, Katre Kaseleht, Liis Lindmaa, Loore Martma, Maili Metssalu, Madis Mäeorg, Tõnis Niinemets, Mari Pokinen, Siim Sups, Ragne Veensalu ja Kirsti Villard, kes samuti poolpaljalt laval ja videos viibivad. «Idioote» mängitakse Von Krahlis detsembris kümnel korral.

Hiljuti sai meedias tuntuks tantsu- ja surfistaar Johannes Ahun, kes poseeris naisteajakirjas ihualasti.

Miks noored mehed end alasti kisuvad? Külm on ju!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles