Marko Mehine usub tantsusaate võitu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega kuuenda saate peaproov - Nastja ja Marko Mehine
Tantsud tähtedega kuuenda saate peaproov - Nastja ja Marko Mehine Foto: Jelena Rudi

Ehkki tantsusaate alguses pakkusid paljud, et Marko ja Nastja hääletatakse saatest esimesena välja, on nad nüüd finaalikolmikus.


«Ma leian, et Nastja väärib selles saates väga kõrget positsiooni,» rääkis Marko õpilasest Õhtulehele. «Esimeses trennis polnud Nastjal tantsuvõimet ollagi – tal puudus oskus pingutada ja kasutada oma lihaseid. Sammude õppimine võttis kaua aega – mõnes trennis saime kahe tunniga selgeks vaid mõne sammu,» jutustas õpetaja tantsupaari arenguteest.

Marko rääkis, et trennis tuleb teinekord ette pisaraid (Nastja silmist) ja hääle tõstmist (õpetaja suust). Aga raske õppusel, kerge lahingus. Nüüd on õpilane nii palju arenenud, et tema treener, 17-kordne Eesti tantsumeister kaalub tõsiselt, kas selle töö tulemust võiks kroonida tänavuse tantsusaate lõppvõit. Nastjal oleks see siis juba teine telesaate võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles