Naine elas loata Lana Del Rey majas ning varastas kaks tema luksusautot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lana Del Rey arrives at the 72nd annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel on Sunday, Jan. 11, 2015, in Beverly Hills, Calif. (Photo by John Shearer/Invision/AP)
Lana Del Rey arrives at the 72nd annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel on Sunday, Jan. 11, 2015, in Beverly Hills, Calif. (Photo by John Shearer/Invision/AP) Foto: SCANPIX

Lana Del Reyl on viimase kuu jooksul probleeme autovargusega.

Icess Floyd murdis novembris lauljatari koju sisse ning elas seal mitu päeva, samal ajal kui Lana Del Rey viibis mujal. Lisaks sellele pani naine pihta lauljatari 2013. aasta Jaguar XK, millega jäi ka politseile vahele, vahendas TMZ.

Naisel jäi aga julgust üle ning peagi murdis ta taas lauljatari koju sisse. Sel korral sõitis ta minema Lana Del rey omatud 2015 Jaguar F-TYPE-iga, millega jäi taaskord politseile vahele. Naisele esitati kaks murdvarguse ja lõbusõidu süüdistust.

Teadete kohaselt murti Lana Del Rey koju sisse ka sel nädalal. Sellel korral oli murdvaras meessoost isik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles